Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2013, 08:18 PM   #13 (permalink)
jaimemiamor
Teğmen

Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road
Standart Cevap: BU DURUMDAN RAHATSIZ DEĞİLİM CANIMA TAK ETMEDİ

ben hiçbir zmaan arkadaşlarımı küçümsemedim.Onları iyi özellkilerini de sayabilirim dedim önceden.Mesela iyi insanlar,kıskanç değiller.Bişeyo lunca haber verirler.Sadece vaktimi geçirmek için değil tabi ki onlarla arkadaşlıklarım.Yanlış anlaşılmasın.Beno nların dertlerini hala dinliyorum hem de anlayarak dinleyerek ve onlara mantıklı çözüm önerilerinde bulunuyorum.Açıklıyorum.Neyi nasıl yapabileceklerini ama onlara anlatıyorum anlatıyorum mesela aynı arkadşaım 4 yıldır aynı şeyden şikayetçi pess diyorum pess ona(tabi içimden) burada tüm olanları yazamıyorum.Öyle yorum yapmışsınız ama görünen öyle değil.Yani hep ben dinliyorum,ben çözüm önerilerinde bulunuyorum,ben buluşalım diyorum.onlar hiçbişey teklif etmiyolar.Ben arkadşalarımı kullanmıyorum siz sordunuz dışarıda görsem ortak bir noktam olmasa onlarla arkadaşlık etmezdim.Doğru ama bu noları kullanıyor olduğum anlamına gelmez.Ben sadece olan durumu söylüyorum.Kafa dengi insan bulamamışım bu zmana kadar bu kadar basit.Ben kimseyi küçümsemiyorum.Yazdıklarımdan öyle görünebilir fakat durum bu değil. çünkü başka nasıl tabirler kullanacağımı bilemedim anlayasınız die böyle yazdım.Herkes gibi ben de kafa dengi insanlar bulmak istiyorum.Nasıl bulabilirim acaba kendim gibi enerjik,girişken vs yukarıda saydığım özellkilerde.
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla