Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2013, 01:12 AM   #19 (permalink)
bird of paradise
Üsteğmen

bird of paradise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bird of paradise will become famous soon enoughbird of paradise will become famous soon enough
Standart Cevap: BU DURUMDAN RAHATSIZ DEĞİLİM CANIMA TAK ETMEDİ

Alıntı:
jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yorumun için çok teşekkür ederim.Evet ben farklı bir insanım.Bunu kendimi övmek ya da farklı göstermek için yapmıyorum belki de bu yüzden arkadaş bulmakta zorlanıyorum.Yani dediğm gibi huy olarak iyi 2-3 arkadaşım var ama hiçbirinin arkadaşalığı beni tatmin etmiyor.Beni tanıyanlar Zeki,çalışkan,kendine güvenen,kafasına koyduğunu yapan,enerjik,girişken,konuşkanım ben de bu özellkiler var kendimi niye daha aşağı ya da daha yukarı göreyim ki.İlla diğer insanlar gibi kendimi işe yaramz,özgüvensiz mi hissetmek zorundayım?Aslında benim asıl çözmem gerekn hedefsizlik meselesi.ben kendi ilgi alanım işle uğraşsam kendim gibi de insnalrı çekebilirim ama işte nasıl çözeceğimi iblmiyorum.Profesyonel yardım almak istiyorum.Şöyle admaakıllı bi psikloğa ya da yaşam koçuna gitmek gibi.

Aslında asıl çözmem gereken hedefsizlik demişsin, kendinin hedefsiz olduğunu bilip bunun ne olduğunu çözmeye çalışman bir hedefin olduğunu gösterir oda kendini tanımak, bence senin hedefin kendini tanımak, keşfetmek olmalı
bence hayattaki en güzel hedef kendini tanıma yolunda atılan adımlardır.