Cevap: GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. ışıklı yol henüz vermedim.Yani vizyon+birebir koçluk eğitimi 170 tl.Yani insparkusu almayı düşünüyorum.Adam şey dedi.Biz bu progrmala bir ayda olacak şeyi bir haftada ypaıyoruz dedi ama insparkus ne kadar sağlıklı olur iblmiyorum.Kimseyle yüzyüze görüşmüyorsun.Progrmada zincirleme olan soruları cevaplaıyorsun belirli egzersizler varmış onları yapıyormuşsun zateno soruları cevapladığında kafanda bi çok şey netleşecek dedi.vizyon+birebir koçluk alırsan sen paketi tamamladıktan osnra koç senin osrduğun soruları tektek okuyup kendisi bir geir bildirim yazıyormuş.Koçlara olan sorular da mail üzerindeno luyormuş.Yani ne kadar sağlıklı hiç kullannan birileriyle konuşamadım bulamadım.Faydasını gördü mü,naptı?Evet buradan bir bey de bana tayfun Bey'i tavsiye etti.Kendisiyle konuşmadım.Skype üzerinden oluyormuş görüşmeler ne kadar sağilıklı olur bilmiyorum.Ben kariyer koçluğu alırım laırsam çünkü hedefim belli değil sitesine girdim okudum ona uyuyor benimki.Tayfun beyi aramadım kaç para der ne yapar bilmiyorum.Siz birebir mi alacaktınız onun fiyatına mı dedi.48 ders 5000 tl diye.48 ders derken nasıl yani.Toplam kaç ay.Kaç seans.Seans şeklinde dğeil mi?Nasıl?İçim sıkıldı arşatırmaktan artık başlamak istiyorum. |