Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2013, 11:44 PM   #190 (permalink)
annie hall
Üsteğmen

annie hall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
annie hall is on a distinguished road
Standart Cevap: Işık'ca

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün ilginç bir şey öğrendim. Bakalım toparlayabilirsem sizinle de paylaşmak istiyorum arkadaşlar. İnsanın parmak uçlarında hafıza varmış. Elimizle yediğimiz de bunun için daha fazla lezzet alabiliyormuşuz. Ve işte bu yüzden dileklerimizi, hedeflerimizi ve niyetlerimizi yazdığımızda onu daha fazla içselleştirebiliyor ve o dileğe karşı inancımız artıyormuş. Bu yüzden yazdığımızda dileklerimizin gerçekleşme olasılığı ve o düşünceyi gerçek hayata geçirme olasılığı daha fazlaymış arkadaşlar. Bunu bugün bir psikologdan duydum.
Şu ana kadar duyduğum en ilginç bilgilerden diyebilirim bunun için. Evet, gerçekten yemek elle yendiğinde daha fazla zevk veriyo :D Bugün düşündüklerimi, hissettiklerimi kağıda yazınca neden onlara daha fazla inanıyorum diye düşünmüştüm. Bi de derslerime hep yazarak çalışırım. Demekki buymuş sebebi. Vay be süpermiş hakikaten.