Cevap: GELİŞMELER VAR.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. bence hayal kur ne yapmak istediğini düşün , irdele . seni cezbeden büyüleyen şey onun uğruna yaşa . başkalarının fikirleriyle yol almaktansa kendi hatalarınla mutluluğa , doğruya hedefe ulaş . hobi edin , arkadaş edin . her gün yeni bir deneyim . boşver koçu falan . kendi hayatını kendin çiz . koça vericeğin paraya da anladığım kadarıyla bir enstrüman öğrenmek istiyormuşsun . şüphesiz o daha iyi olur .
sevdiğim bir rapçinin bir sözü şöyledir
Arkamda yürümeyin çünkü özel değilim
Önümden hiç gitmeyin ben
özgür irademle gelirim
Yanımda yürüyün istedim ve kimse kalmadı
Benim değil benimle olun dediysem de olmadı
halide edit adıvar : şöyle bir şey var ayrıca . seni senden iyi kimse tanımaz . kendin üzerinden tespitler , teoriler yap . ben psikiyatriste gitmeden önce hastalığımı biliyordum onaylatmak için gidiyordum :D bu pek alakalı olmadı ama . yani kişinin en yakını yine kendisidir .
hem sana öğüt verecek o koçlar , tavsiye veren insanlar , koçları bıraktım çok bilip konuşan insanlar öyle yapma böyle yap diyenler , madem çok biliyorlar yüreğimizdeki acıları , buruklukları da alsınlar . olmuyor işte öyle boş boş konuşmakla.
uzun lafın kısası : kendi yolunu çiz , hobi edin .
psikolog , psikiyatriste bir şey demem . sonuçta bilim var .
fakat yaşam koçu aşırı saçma geliyor bana . kendi kendini yönetmeyeceksen o yaşamın ne anlamı kaldı ki ? |