konuya elimden geldiğince dilimin döndüğünce yardımcı olmaya çalışayım...birinci konu: akışa güvenmekle ilgili....şayet baş ağrınız bu telkinleri dinlemek surwetiyle başladıysa bunda kalıcı bi sıkıntı yok rahat olun
......ben de ilk zamanlar dinlerken hem baş ağrısı sıkıntısı yasadım hem de hafif çaplı mide bulantıları...bunların bilinçaltı temizliğinden geldiğini süreli bi durum olduğunu bilin kabullenin bunu daha kolay atlatırsınız.........o yuzden bu o kadar da eft mecburiyeti gerektiren bi durum değil bence....kısa süreli bir yan etki....ya da bu konuyu illa ki eft ile çözelim derseniz karete kesme noktanıza şunları söyleyin: telkinleri dinlemeye başladığımdan beri devamlı başım ağrıyor bunun beni çok fazla yorması yıpratmasına rağmen kendimi içtenlikle ve derinden kabul ediyorum seviyorum ve onaylıyorum...bunu söylerken aslında başağrınızı kendi ifadelerinizle anlatın...olumlama cümlesini ardından getirin...ama sebebi telkinlere bağlı ise telkinleri dillendirin baska bi şeyse işe yaramayacaktır...sonra diğer tüm meridyen noktalarınıza vurarak sıkıntınızı anlatın...bi kaç tur atın...iş kolaylar...zaömanla biter...zaten bu scriptlerin etkileri kişiye bağlı olarak da olsa kısa sürede azalarak bitiyo sanırım...kast eetttiğim olumsuz etkileri..........