Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2013, 03:55 PM   #49 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

merhaba sevgili günlük
buraya yazmadığım süre içerisinde bir miktar daha kilo verdim ve şu an itibariyle 82.7 kg ye düştüm. hedefim bu ayın sonunda tam olarak 82 kg olmaktı zaten. yaklaştım sayılır.havalar tamamen ısındı ve uzunkollu tişortlerden ksıakollu tişortlere geçiş yaptım ve dışarı öyle çıkıyorum. hem de fazla kilolarıma aldırmadan. kilo verdikte imajımda da ufak ufak değişimler yeni denemeler yapıyorum ki hayatıma hareket gelsin diye.
mesela dünden beridir hangi tip tokaların hangi saç modellerinde kullanıldığını öğrenmek istedim. onda da yanlışlarım varmış bilmiyormuşum.
böylece günlük hayatımda benim için en ideal en pratik olan saç toplama yöntemini ve bunu ne tür tokayla yapmam gerektiğini öğrendim.
çeşit çeşit tokalar görüyordum ama hangisi ne tür toplamalar için diye kafam çok karışıyordu. şimdi bu konuda kafam daha net. en azından ne almak istediğimi bileceğim. mesela tutup da topuz yapılmak üzere üretilmiş olan mandal tokayla atkuyruğu veya üstten yarım toplama gibi şeyler yapmaya kalkışmayacağım bana artık saç lastikleri hani şu atkuyruğu yapılan lastikli saç bantları çocuksu gelmeye başladı. o yüzden hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum. zaten artık atkuyruğu yapmayacağım. saçlarım ne kadar yıpranmış falan da olsa saçlarımı biraz olsun salıp çevreye "bir kız" olduğumu göstermek istiyorum.

mahallemde benim giydiklerimden daha dar ve daha feminen şeyler giyen ve saçları benden daha uzun ve fön çekilmiş genç kızları görünce biraz içten içe kıskanıyorum itiraf etmeliyim ki. ama bu hayatımı eskisi kadar etkileyip mahvetmiyor. çünkü vereceğim kilolar sayesinde onlara benzeyebileceğimi belki de onlardan daha güzel olabileceğimi düşünüyorum ve anlık bir kıskançlık olduğunun farkındayım. onlara benzemek imkansız ve ulaşılmaz değil. bunun farkındayım. o yüzden hayatımı zehir etmeme hiç gerek yok. o an için kıskanmış olmam da çok doğal çünkü bir insanım ve imreniyorum.
ama ufaktan ufaktan bende kendimde verdiğim kilolar ölçüsünde küçük değişiklikler yapıyorum ve ince ince dantel örer gibi hergün dünkünden daha güzel olacağım şekilde çıkıyorum dışarıya. aşama aşama ilerliyorum.

yarın kısmetse bir koşu gidicem ve mahallemizde yeni açılan japon pazarından benim için lazım olan toka tipinden birkaç tane alacağım değişik renklerde :)
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla