Üsteğmen
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Depresyon -çökkünlük : (Sahip olma hakkına sahip olmadığını hissetmekten kaynakla-nan kızgınlık. Umutsuzluk.) Artık diğer insanların korkularının ve sınırlamalarının ötesine geçiyorum. Kendi hayatımı yaratıyorum.
Deri sertleşmesi (yaşlılarda) : (Kendini hayattan koruma. Orada olma ve kendine iyi bakabilme konusunda kendine güvenmeme.) Tamamen gevşiyor, rahatlıyorum, çünkü artık emin ellerde olduğumu biliyorum. Hayata ve kendime güveniyorum.
Devasız hastalık – ümitsiz vaka : (Bu aşamada artık dış vasıtalarla tedavi edilemez. İyileştirmek için içe yönelmeliyiz. Bu hastalık hiçlikten geldi ve yine hiçliğe geri dönecektir.) Mucizeler her gün olur. Bu hastalığı yaratan düşünce kalıbını yok etmek için içime yöneliyor ve artık Tanrısal bir şifayı kabul ediyorum. Öyleyse olsun!
Dirsek: (Yön değişimlerini ve yeni deneyimleri kabullenmeyi temsil. eder.)
Yeni deneyimlere, yeni değişimlere ve yeni doğrultulara kolaylıkla uyum sağlıyorum.
Disk kayması: (Hayatta hiç bir desteğin olmadığı duygusu. Kararsızlık.)
Hayat, tüm düşüncelerimi destekliyor. Kendimi seviyorum ve onaylıyorum.
Diş sorunları: (Uzun süreli kararsızlık. Karar vermek için düşünceleri analiz edememe.)
Doğruluk ilkesinden şaşmadan kararlarımı veriyorum. Doğru kararlar verdiğimin güvencesi içindeyim.
Dişeti kanamaları: (Hayatta aldığımız kararlardan haz duymama.)
Aldığım kararların doğruluğuna güveniyorum. Huzurluyum.
Dişeti sorunları: (Kararları kesinleştirememek, hayat karşısında güçsüzlük.)
Kararlı bir insanım. Kendimi sevgiyle destekliyorum ve kararlarımı uyguluyorum.
Diş rahatsızlıkları – Kök kanalı : (Uzun süren kararsızlık. Fikirleri analiz edip kararlar verme konusunda yetersizlik.) Kararlarımı doğru prensiplere dayanarak veririm ve hayatımda yalnızca doğru eylemin gerçekleştiğini bilerek güvenle beklerim.
Diyabet -Şeker hastalığı : (Geçmişteki seçimlerinden pişmanlık duymak. Hayatı kontrol
altına alma ihtiyacı. Derin üzüntü. Hayattan tat almama.)
Bu an güzelliklerle dolu. Günün tatlı yönlerini görmeyi, yaşamayı seçiyorum.
Diz sorunları: (İnatçı ego ve gurur. Taviz verememe. Uzlaşamama. Esnek olmama.)
Affediyorum. Anlıyorum. Şefkat duyuyorum. Kolayca uzlaşıyorum.
Dizanteri : (Korku ve yoğun öfke.)
Zihnimde sükunet yaratıyorum ve bedenim bunu yansıtıyor.
Dizanteri amipli : (Onların size saldırmak üzere dışarıda beklediklerine inanma.)
Ben kendi dünyamın gücü ve hakimiyim. Huzur içindeyim.
Dizanteri basilli : (Zulüm, baskı ve umutsuzluk.)
Ben hayat, enerji ve yaşama sevinciyle dopdoluyum.
Doğuştan gelen sakatlıklar: (Karmik.Böyle gelmeyi siz seçtiniz.Ailemizi de biz seçeriz.)
Her deneyim, gelişim sürecimiz için mükemmel. Olduğum gibi olmaktan mutluyum ve huzurluyum.
Doymaz iştah:(Umutsuz dehşet.Kendinden nefretin korkunç bir doldurma ve boşaltması.) Ben Hayat’ın kendisi tarafından seviliyor, besleniyor ve destekleniyorum. Yaşamak güvenli bir şey.
Dudak uçuğu:(Hayatı küçümseme alışkanlığı. Kendini ve başkalarını aşırı eleştirme. Her şey ne kadar kötü, değil mi deme alışkanlığı.)
Hayatla birim. Kendimi ve başkalarını seviyorum. Yaşamaktan mutluluk duyuyorum.
Düşük:(Gelecek korkusu. Şimdi değil, daha sonra.. Yanlış zamanlama.)
Hayat bana daima uygun çözümleri getiriyor.
Egzama: (Aşırı muhalefet, düşmanlık. Soluk kesici kin. Zihinsel feveran.)
İçimde ve etrafımda uyum, barış, sevgi ve hazla çevriliyim. Güvencedeyim.
Eklemler: (Hayatımızın yön değiştirmesi.) Daima en iyi yöne doğru gidiyorum.
El bileği: (Hareketi ve kolaylığı temsil ediyor. )
Tüm deneyimlerime bilgelikle, sevgiyle, kolaylıkla yaklaşıyorum ve üstesinden geliyorum.
Epilepsi -Sara: (Eziyet çekme. Hayatı reddediş. Büyük mücadele duygusu. Kendine yönelik şiddet.) Hayatı sonsuz ve haz dolu olarak görmeyi seçiyorum. Ben de sonsuz, haz dolu ve huzurluyum.
Enfeksiyon – Viral enfeksiyon:(Sinirlenme, öfke, sıkıntı) Rahat, uyumlu olmayı seçiyorum
Eritem -deri veremi : (Vazgeçme,pes etme. Kendini savunmak, hakkını talep etmektense ölmeyi yeğleme. Öfke ve cezalandırma.) Kendi adıma çekinmeden konuşuyorum. Kendi gücüme sahip çıkıyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Özgürüm güvenlik içindeyim.
Felç : (Korku. Direnç. Bir durumdan yada kişiden kaçış. Direnme.)
Tüm hayatla birim. Her durum için tam anlamıyla yeterliyim.
Fıtık: (Zedelenmiş ilişkiler. Gerginlik. Yanlış yaratıcı ifade. Kopmuş, uyumu bozulmuş ilişkiler. Gerilme, zora gelme, sorumluluklar, yanlış yaratıcı ifade.)
Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Kendim olmakta özgürüm.
Fibroid -Tümör ve kistler :(Eşe derinden kırılma ve bu kırgınlığı besleme. Kadınlık benliğine darbe yemek.)
Bu deneyimi bana çeken düşünce kalıbından kendimi kurtarıyorum.
Filebit – Bacaktaki toplardamarların iltihabı : (Öfke ve düş kırıklığı. Hayatındaki sınırlamalar, yoksunluklar ve mutsuzluk için başkalarını suçlama.)
Neşe içimde özgürce dolaşıyor ve ben hayatla barış halindeyim.
Fistül – İki organ veya iki doku yüzeyi arasında normalde olmayan bir bağlantı : (Korku. Serbest bırakma, koyuverme sürecinde bir tıkanma.)
Güvenlik içindeyim. Yaşam sürecine bütünüyle güveniyorum.
Frijitlik -Cinsel soğukluk : (Korku.Hazdan korkma. Cinselliğin kötü olduğuna dair inanç.) Bedenimden zevk duyarken güvencedeyim. Kadın olmaktan mutluluk duyuyorum.
Gastrit – Mide rahatsızlıkları : (Uzun süren kararsızlık. Süregelen belirsizlik. Kötü beklentiler. Kaygılanma.) Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Emin ellerdeyim.
Gaz sancıları – mide de: (Sıkı tutma. Korku.Sindirilmemiş fikirler.)
Gevşiyor ve hayatın içimden rahatça akmasına izin veriyorum.
Geğirme: (Korku. Hayatı çabucak yutmaya çalışmak.)
Yapmam gereken her şeyi yeri ve zamanı var. Huzurluyum.
Göğüsler: (Anneliği ve şefkati temsil ediyor. )
Mükemmel bir denge içinde besleniyor ve besliyorum.
Göğüslerde- Kistler, yumrular, ağrılar: (Aşırı annelik. Aşırı koruma. Aşırı tahakküm. Yaşamdan beslenmeyi engellemek.) Kendim olmakta özgürüm, başkalarının da kendileri olma özgürlüğüne saygı duyuyorum. Herkes büyüyüp gelişmeli.
Gözler: (Berrak görüşü simgeliyor. Geçmişi, anı geleceği.)
Her şeyi sevgi ve sevinçle görüyorum.
Göz Sorunları – arpacık : (Hayatta gördüğü şeylerden hoşlanmamak.)
Görmekten hoşlanacağım bir hayatı yaratıyorum.
Göz- Astigmat: (Kendini olduğu gibi görme korkusu. ‘’Ben’’ sorunu.kendini gerçekten görmekten, kendi benliğiyle karşılaşmaktan korkma.)
Kendi güzelliğimi ve görkemimi görmeyi seçiyorum.
Göz - Katarakt: (Geleceği karanlık görmek. İleriye neşe ve umutla bakamama. Karanlık gelecek beklentisi.) Hayat sonsuz ve haz doludur. Her yeni anı yaşamak istiyorum.
Göz - Çocuklar: (Ailede olan biteni görmek istememe.) Bu çocuğu mutluluk ve güzellik kucaklıyor. Uyum, neşe, güzellik ve güvenlik şimdi bu çocuğu kuşatıyor.
Göz - Şaşılık: (Aynı anda zıt amaçların olması.) Gördüğüm bana güven veriyor.
Göz - Hipermetrop: (Anda yaşanılanların değerini bilmemek ve korkmak.)
Şimdi ve buradayım. Güvende olduğumu görüyorum.
Göz - Miyop: (Gelecek korkusu.) Kutsal hayatın rehberliğine güveniyorum. Tanrısal rehberliği kabul ediyorum. Yaşam sürecine güveniyorum. Ben daima emin ellerdeyim.
Göz - Glakoma: (Taşlaşmış affetmezlik. Katı bir bağışlamazlık. Çoktan beri süren incinmelerin baskısı. Bunlara boğulmuş olma.) Sevgi ve şefkatle bakıyorum.
Göz - Keratit: (Aşırı kızgınlık. Yumruk atma arzusu.)
Bırakıyorum yüreğimdeki sevgi gördüğüm her şeyi iyileştirsin.
Grip: (Kitlesel karamsarlık ve inançlara uyum. Korku. İstatistiklere inanmak.)
Toplum inançlarının ötesindeyim. Toplumsal etkilerden özgürüm.
Guatr – tiroit : (Üzerinde baskılara duyulan nefret. Kurban. Doyumsuzluk. Acı çektirildiği, cezalandırıldığı için nefret duyma. Kendini kurban olarak görme. Kendisini hayatta engellenmiş hissetme.) Hayatımın tek otoritesi ve gücü benim. Kendim olmakta özgürüm..
Gut Hastalığı: (Tahakküm etme ihtiyacı. Sabırsızlık. Kızgınlık.)
Kendimle ve başkalarıyla barışığım ve huzurluyum. Emin ellerdeyim.Tehlikelerden uzağım.
Güçsüzlük : (Zihinsel dinlenme ihtiyacı.) Zihnime keyifli bir tatil veriyorum.
Güneş sinirağı -karın boşluğu : (Metanet,sebat tepkileri.sezgisel gücümüzün merkezi.) İç sesime güveniyorum. Ben güçlü ve akıllıyım.
Hazımsızlık: (İçgüdüsel korku, kaygı, başa çıkamama. dehşet hissetme.Sızlanma ve homurdanma.) Tüm yeni deneyimleri sükunetle ve neşeyle sindiriyor ve özümsüyorum.
Hemoroid: (Geçmişe duyulan kızgınlık. Geçmişin sorumluluğu altında ezilme.)
Yapmak istediğim her şey için zamanım var. Sevgi olmayan her şeyi bırakıyorum.
Hepatit – Karaciğer rahatsızlıkları: (Değişime direnç. Korku, kızgınlık, nefret.) Düşün- celerim arınmış ve özgür. Geçmişi bırakıyorum, yeniye yöneliyorum. Her şey yolunda.
Herpes – uçuk : (Cinselliğin ayıp olduğu toplumsal inancı kabullenme. Cezalanma ihtiyacı. Utanç duygusu. Cezalandırıcı bir Tanrı’ya inanma.) Benim Tanrı anlayışım sevgidir. Cinsellik normal ve doğaldır. Cinselliğimi ve bedenimi seviyorum.
Hipertiroidi: (İstenen şeyi yapamamaktan duyulan aşırı düş kırıklığı. Daima kendini değil, hep başkalarını düşünmek.) Gücüme yeniden sahip çıkıyorum. Kararlarımı kendim veriyorum. Kendi mutluluğumun doyumunu yaşıyorum.
Hiperventilasyon: (Korku. Değişime karşı duymak. Gidişata güvenmemek.)
Nerede olursam olayım güven içindeyim. Hayatın akışına güveniyorum.
Hipofiz: (Kontrol merkezi). Zihnim ve bedenim mükemmel denge içinde.
Hipoglisemi – kandaki normal şeker oranının azalması : (Hayatın yükü altında ezilmek. Hayatın sorumlulukları, yükleri yüzünden bunalma. ‘’Hayatın ne anlamı var?’’ tipi duygu ve düşüncelerin egemen oluşu.) Hayatımı hafif, kolay, zevkli hale getirmey seçiyorum.
Hodgkin Hastalığı – lenf bezi kanseri : (‘’ Yeterince iyi olamama’’ konusundaki çok büyük bir korku ve kendini suçlama.İnsanın –kanın kendini besleyecek özü kalmayıncaya dek- çılgınca sürdürdüğü kendini kanıtlama yarışı içinde yaşam sevincini unutması.)
Kendim gibi olmaktan son derece memnunum. Olduğum gibi değerliyim ve yeterliyim. Kendimi seviyorum ve onaylıyorum.
Horlama: (Kalıplaşmış düşüncelerden kurtulmayı inatçı bir reddediş.) İçinde sevgi ve haz olmayan düşüncelerimi bırakıyorum. Yeniyi, tazeliği, canlılığı seçiyorum.
Huntington hastalığı – beynin bazı bölgelerinde bozulma : (Başkalarını değiştiremediği için içerleme. Umutsuzluk.)
Tüm idareyi Evren’e bırakıyorum. Kendimle ve hayatla barış halindeyim. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ yarimistanbul |