Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2013, 02:45 AM   #123 (permalink)
bird of paradise
Üsteğmen

bird of paradise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bird of paradise will become famous soon enoughbird of paradise will become famous soon enough
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Nasırlar: (Katılaşmış kavram ve düşünceler. Somut korkular.)

Yeni düşünce ve yolları görmek ve denemek güvenli. İyiye açığım. Yeni fikirleri ve yeni yolları görmek deneyimlemek güvenli (tehlikesiz) bir şeydir. Hayırlı olana açığım ve onu kabul ediyorum.

Nefes:(Hayatı içimizde hissetme yeteneği.). Hayatı seviyorum.

Nefes Kokması: (Kızgınlık ve intikam dolu düşünceler.)

Geçmişime sevgiyle sünger çekiyorum. Sadece sevgiyi dile getiriyorum.

Nefes sorunları: (Hayatı dolu dolu yaşamaktan korkmak. Yaşamda yeri olmadığını hissetmek.) Hayatı dolu dolu ve özgürce yaşamak en doğal hakkım. Sevilmeye layığım. Hayatı dopdolu yaşamayı seçiyorum.

Nefrit -Bright hastalığı- böbrek iltihabı : (Hiç bir şeyi doğru yapamayan bir çocuk gibi hissetmek. Başarısızlık.) Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Değerli ve yeterli bir insanım. Hayatımda yalnızca doğru eylemler gerçekleşiyor. Eskiyi geride bırakıyorum ve yeniye hoş geldin diyorum. Her şey yolunda.

Narkolepsi – uyku bozukluğu : (Her şeyden uzaklaşma isteği. Aşırı korku. Burda olmayı istememek.) Kutsal bilgeliğin gücüne ve rehberliğine güveniyorum.

Nevralji – sinir ağrısı : (Bir suç için cezalandırma. Bir iletişim nedeniyle şiddetli ıstırap duyma ve kendine eziyet etme.)

Kendimi bağışlıyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Sevgiyle iletişim kuruyorum.

Nezle : (Aynı anda çok fazla şeyin olup bitmesi.zihinsel karmaşa, düzensizlik. Küçük incinmeler. ‘’her kış üç kez nezle olurum’’ türü inançlar.) Zihnimin gevşeyip rahatlamasına izin veriyorum. İçimde ve çevremde berraklık ve uyum var. Her şey yolunda.

Nöbetler : (Aileden, kendinden yada yaşamdan kaçış.)

Ben evrende kendi evimdeyim. Emin ellerdeyim, esirgeniyor ve anlaşılıyorum.

Omurga: (Hayatın esnek desteği.) Hayat tarafından destekleniyorum.

Omurga eğriliği: (Hayata güvenmemek. Onursuzluk. Cesaretsizlik. Desteksizliğin korkusu. Hayatın desteğiyle akma yeteneğinden yoksunluk. Korku ve eski fikirlere tutunmaya çalışma. Hayata güvenmeme. Bütünlükten yoksunluk. Kesin kanılar edinme cesareti gösterememe.) Tüm korkularımdan kurtuluyorum.artık yaşam sürecine güveniyorum. Hayatın benim için var olduğunu biliyorum. Sevgiyle, kendinden emin ve dik duruyorum. Korkularımı yeniyorum. Bu, benim hayatım.

Omurilik Menenjiti: (Aşırı aile uyumsuzluğu. Kızgınlık ve öfke dolu bir ortamda yaşamak. Aşırı içsel karmaşa. Destek yoksunluğu.) Düşüncelerimde, bedenimde ve dünyamda barış yaratmayı seçiyorum. Güvenliyim ve seviliyorum.

Osteomiyelit- Kemik rahatsızlıkları : (Hayatın yapısından dolayı öfke ve düş kırıklığı. Kendini desteksiz hissetme.) Yaşam sürecine güveniyorum ve hayatla barış içindeyim. Emin ellerdeyim, korunuyorum.

Osteoporoz – kemik erimesi : (Hayatta artık hiçbir desteği kalmadığına inanma.)

Kendi kendimin desteğiyim ve hayat beni beklenilmedik, sevgi dolu yollardan destekliyor.

Ödem – şişkinlik, su toplaması : (Kimi yada neyi bırakamıyorsun?) Geçmişi seve seve geride bırakıyorum. Bırakmak iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şeydir. Artık özgürüm.

Öksürükler : (Dünyaya bağırma arzusu.’’Beni görün! Beni dinleyin!’’)

Ben en olumlu biçimde önemseniyor ve takdir ediliyorum. Seviliyorum.

Ölüm : (Hayat sahnesini terk etmeyi temsil eder.)

Yeni deneyim düzeylerine doğru sevinçle ilerliyorum. Her şey yolunda.

Öpüşme hastalığı – pfeiffer hast : (Sevgi ve takdir göremediği için öfke duyma. Artık kendini beğenmeme, kendini bırakma.)

Kendimi seviyorum, takdir ediyorum ve kendime bakıyorum. Ben yeterliyim.

Paget hastalığı –kemik iltihabı : (Kendine destek olacak hiçbir dayanağın, hiçbir kurumun kalmadığını hissetme.’’ kimse beni umursamıyor ‘’ inancı.)

Hayatın beni olağanüstü ve görkemli bir biçimde desteklediğini biliyorum. Hayat beni seviyor ve önemsiyor.

Pamukçuk:(Dudaklardan dökülmesi engellenen çirkin, suçlayıcı sözcükler.)

Sevgi dolu dünyamda yalnızca sevinç dolu deneyimler yaratıyorum. Değiştirmekte özgür olduğumu bilerek, verdiğim kararları sevgiyle kabul ediyorum. Güvenlik içindeyim.

Pankreas: (Hayatın tadını simgeliyor.) Hayattan tat alıyorum.

Pankreas iltihabı : (Reddetme. Hayat tatlılığını yitirmiş göründüğü için öfke ve düş kırıklığı hissetme.) Kendimi seviyor ve onaylıyorum ve tek başıma hayatımda tatlılık ve neşe yaratıyorum.

Parazitler : (Gücünü başkalarına teslim etme, onların idareyi ele geçirmelerine izin verme) Gücümü sevgiyle geri alıyor ve tüm parazitlerden kurtuluyorum.

Parmaklar: (Hayatın detaylarını simgeliyor.) Hayatın ayrıntılarıyla barış içindeyim.

- Baş parmak: (Akıl ve endişeyi simgeliyor.) Zihnim dingin.

- İşaret parmağı: (Ego ve korkuyu simgeliyor.)Güvendeyim.

- Orta parmak: (Kızgınlık ve cinselliği simgeliyor. )Cinselliğimle barış içindeyim.

- Yüzük parmağı: (Birlikte olma ve üzüntüyü simgeliyor. )Sevecen ve huzurluyum.

- Küçük parmak: (Aile ve sahte bir görünüm verme çabasını simgeliyor. )

Hayat ailesinde olduğum gibi görünüyorum.

Parkinson hastalığı: (Korku. Herkesi, her şeyi aşırı kontrol etme arzusu.)

Güvende olduğumu bilerek rahatım. Hayatım bana ait. Hayat benim için var ve yaşam sürecine güveniyorum.

Peptik ülser: (Yeterli olmama inancı. Başkalarını memnun etme kaygısı.)

Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Kendimle barışığım.

Pis kokan soluk -Ağız kokusu : (Yoz eğilimler, pis dedikoduculuk, çirkin düşünme.) Sevgi dolu, nazik ve dostça konuşuyorum. Ağzımdan yalnızca güzel sözler çıkıyor.

Piyore – diş eti iltihabı : (Bir türlü karar verememe yüzünden öfke duyma. Kararsızlık. Karakter zayıflığı.)

Kendimi beğeniyor ve onaylıyorum Aldığım kararlar benim için daima kusursuzdurlar.

Prostat sorunları: (Zihinsel korkuların erkekliği zayıflatması. Vazgeçmek. Cinsel baskı ve suçluluk. Yaşlanma korkusu.)

Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Gücümü kabul ediyorum. Ruhum daima genç.

Rahim: (Yaratıcılığın evini simgeliyor. ) Bedenimle barışığım.

Raşitizm: (Duygusal beslenme eksikliği. Sevgi ve güven yoksunluğu.)

Güvenliyim. Evrenin ta kendisi olan sevgiyle besleniyorum. Emin ellerdeyim.

Romatizma: (Kurban. Hep haksızlığa uğradığını hissetmek. Hep benim başıma geliyor. Sevgi yoksunluğu. Kendini aldatılmış, mağdur edilmiş, kurban hissetme. Sevgi eksikliği ya da yokluğu. Kronik acılık. İçerleme.) Deneyimlerimi ben yaratıyorum. Kendimi ve başkalarını sevip onayladıkça, gittikçe daha olumlu deneyimleri hayatımda yaratıyorum.

Romatizmal artrit – eklem zarı iltihabı : (Otoriteyi ağır bir biçimde eleştirme. Kendini çok rahatsız edilmiş hissetme.)

Ben kendi kendimin otoritesiyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Hayat güzel.

Safra taşı: (Katı düşünceler.Lanetleme.Gurur.) Geçmişi arkamda bırakmayı seçiyorum.

Sağırlık: (Reddediş. İnatçılık. Tecrit. Neyi işitmek istemiyorsun Beni rahatsız etme.)

Yüce sesi dinliyorum. İşittiğim her şey bana zevk veriyor. Her şeyle birim.

Salgı bezi rahatsızlıkları : (Harekete geçirici, ileriye yöneltici fikirlerin zayıf dağılımı.kendini tutma, çekinme.) Gereksindiğim tüm Tanrısal fikirlere ve faaliyete sahibim. Hemen ileri doğru harekete geçiyorum.

Saman Nezlesi: (Duygusal tıkanma. Zamanla yarış. Suçluluk.)

Hayatın BÜTÜNÜYLE BİRİM. Her zaman hayata güven duyuyorum.

Sara : (Zulüm duygusu. Hayatı reddetme. Büyük bir mücadele verme duygusu. Kendine karşı zorbalık.) Hayatı sonsuz ve sevinçli olarak görmeyi seçiyorum. Ben sonsuzum, sevinçliyim ve barış halindeyim.

Sarılık: (İçsel ve dışsal önyargı. Dengesiz mantık.)

Kendim ve herkes için sevgi, anlayış ve şefkat duyuyorum.

Sedef hastalığı : (İncitilmekten korkma. Kendi duygularını uyuşturma. Duygularının sorumluluğunu kabullenmeyi reddetme.) Hayatın sevinçlerine karşı istekliyim. Hayatta benim için en iyi olanı hak ve kabul ediyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.

Selülit: (Çocukluk anılarına takılı kalmak. Geçmişteki kötülükleri unutamamak. İlerlemekte zorlanmak. Kendi yolunu çizme korkusu. Biriktirilmiş öfke ve kendini cezalandırma.) Herkesi affediyorum. Kendimi affediyorum. Tüm geçmiş acılarımı affediyorum. Özgürüm.

Sırt sorunları – üst: (Duygusal destek yoksunluğu. Sevilmediğini hissetmek. Sevgiyi göstermemek.) Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Yaşam beni destekliyor ve seviyor.

Sırt sorunları – orta: (Suçluluk. Sırta binen yükün altında ezilmek. Sırtımdan in.) Geçmişimi bırakıyorum. Yüreğimdeki sevgiyle hayatta ileriye doğru yol almayı seçiyorum.

Sırt sorunları – alt: (Parasızlık korkusu. Ekonomik destekten yoksunluk.)

Hayatın kendisine güveniyorum. İhtiyacım olan şey daima karşılanıyor.

Sıtma : (Doğayla ve hayatla olan dengeyi yitirme.)

Hayatın bütünüyle birlik ve denge içindeyim.Emin ellerdeyim

Siğil: (Küçük nefretler duyma. Çirkin olduğuna inanma.)

Tüm ifadesiyle hayatın sevgisi ve güzelliğiyim.

Sinir ağrısı (nevralji): (Suçu cezalandırmak. İletişim konusunda şiddetli üzüntü.)

Kendimi affediyorum. Sevgiyle iletişim kuruyorum.

Sinir krizi: (Ben merkezcilik. İletişim yollarını tıkamak.)

Yüreğimi açarak, açık ve sevecen iletişim kuruyorum.

Sinirlilik: (Korku, evham, mücadele, acelecilik. Hayata güvenmemek.) Sonsuzluğun içinde yolculuk yaptığımı biliyorum. Her şeye zaman var. İçtenlikle iletişim kuruyorum.

Sinüs sorunları: (Çok yakın bir insandan tedirgin olmak.)

İçimde ve çevremde huzurlu ve uyumlu bir ortam var.

Sinüzit - yüzdeki kemik boşluklarının iç yüzünü kaplayan mukoza iltihabı :

(Yakın bir kişiye sinirlenme – sinirlendirici bir yakının varlığı) Huzur ve uyumun her zaman içimi kapladığını ve beni kuşattığını ilan ediyorum. Her şey yolunda.

Sistit – idrar torbası (mesane) iltihabı : (Endişe. Eski fikirlerin etkisi altında olma. Bırakmaktan, koyuvermekten korkma. Kızgın olma.) Eskiyi rahatça ve kolayca bırakıyor ve yeni’ye ‘’hayatıma hoş geldin’’ diyorum.emin ellerdeyim.

Sivilce: (Kendini kabul etmemek. Kendinden hoşnut olmamak.) Hayatın kutsal bir ifadesiyim. Kendimi şu anda olduğum gibi seviyorum ve kabul ediyorum.

Siyatik – Üst bacağın arka kısmı, arka bacağın dış tarafı ve siyatik siniri boyunca yayılan ağrı : (İkiyüzlü olma. Para ve gelecek için endişelenme.)

Benim için daha hayırlı olana doğru ilerliyorum.her yerde benim için hayırlı şeyler var. Güvenlik içindeyim.korunuyorum.

Siyah noktalar: (Kirli ve sevgisiz hissetmek.) Kendimi seviyorum ve onaylıyorum.

Soğuk algınlığı: (Aynı anda birden çok şeyin birden olması. Zihinsel karışıklık. Küçük incinmeler. “Her kış üç kez soğuk algınlığına yakalanırım” türünden inançlar.)

Gevşemeye ve düşüncelerimin berraklaşmasına izin veriyorum. İçimde ve çevremde berraklık ve uyum var.

Spazmlar : (Korku yüzünden düşüncelerimizi sıkıştırma.)

Serbest bırakıyorum gevşeyip rahatlıyorum. Emin ellerdeyim.