Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ Şu sıralar çok zor ve karmaşık hayatım. Çok sevdiğim birinden haber alamıyorum. Ona ulaşamıyorum. Sanki kimse beni dinlemiyor ve anlamıyor gibi. Yaralarımı sarmaya hiç hevesim yok. Bıraktım kendimi akışa, nereye götürürse oraya gitsin hayat. Akıntıya kürek çekmekten usandım ama uslanmadım. İçimde ki arzu hala çok yakıcı ve başka yol olamaz diyor başka yol yok. Ya olmalı yada olmalı. Allah sonumu hayr ede. Galiba gönlümdeki çöle düştüm mecnun misali ve artık hayran oldum. Bitti tüm dualarım ve sözlerim artık ben çok ama çok yoruldum. "Allahım, biliyorum sebeplere çok fazla müracat ettim. Sebeplere varlık süsü verdim. Unuttum sebeplerin yaratıcısı olduğunu müsebbibül esbab olduğunu. İtitraf ediyorum kabahatimi günahımı ve af diliyorum Senden. Ve diyorum ki şimdi bende Yunus bin Metta gibi "La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimiynn" İşte sebeplerim de bitti çarelerim de şimdi Dergahında hiç bir şeyi olmayan bir kul olarak bulunuyorum. Sen yardımını esirgeme benden. Beni bana bırakma, beni yolda bırakma Allahım yardım et ve bana çareler ver bu niyetim yolunda. Ve hayat yolumda bana yol göster. Allahım Senden gayrı kime el açsam boş dönerim. Sen ki her şeyin Sahibisin " YALNIZ SENDEN YARDIM DİLER VE YALNIZ SANA KULLUK EDERİM" Beni kullarına ve sebeplere kulluk etmekten koru amin |