Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) merhaba sevgili günlüğüm, başka bir sitede yine kilolarımdan şikayet ettiğim eski bir konumu bulup okudum o günden bu yana ne kadar ilerlediğimi veya gerilediğimi analiz etmek için.
o zamanki açtığım konuda bir mesajımı ağustos 2011 de yazmışım ve o gün kilom 83-84 arası gösteriyormuş tartıda.
şu an ise 82 li kilolara inmiş durumdayım.
zaman olarak da 4 ay sonra 2 yıl geçmiş olacak ağustos 2011 e göre.
ve ağustos 2013 te de 88.8 kiloya kadar çıkmıştım ve hayatımda en son bildiğim en yüksek kilomdu bu.
yani demem o ki. ben eskiden her sene kilolarıma biraz daha fazlasını eklerken ve yıllar geçtikçe beden numaram daha da büyürken, geçen sene giyebildiğim veya 2 sene önce giyebildiklerimi bu yıl giyemezken ve zayıflayınca tekrar giyerim diye bir köşede tutup bir yandan o günün asla gelmeyeceğini düşünürken.
bugün görüyorum ki 1.5 sene önceki kiloma geri dönmeyi başarmışım. hatta onun bile 1 kilo eksiği olmuşum. evet belki zamanı gerçekten geriye döndüremem ama en azından kilo bazında bunu yapabilirim. yani 1.5 yaş gençleştiğimi düşünebilirim verdiğim kilolar ile. |