Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2013, 12:24 PM   #250 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: YESHAPPY'nin güncesi

Işıklı yol ve mehtap1606 dedikleriniz doğru. Benim de sevgili forum arkadaşlarımdan öğrendiklerim var. Eft diye bir şeyin varlığından burdaki arkadaşlarım sayesinde haberdar oldum mesela. Elbette burda kullanıcıların yazdığı önemli bir çok şeyin bana da katkısı oldu. Bunu inkar etmem söz konusu olamaz. Ben her zaman yapılanın arkasında olunması gerektiğini düşünen biri olduğum için. Madem kesin çözümdü neden ben sorularımın cevaplarını bulamadım dedim. Ortada varsa bir bir sorun çözüm olunabilsin diye sordum bunları;ama herkesin kuralları farklı olduğu için bir cevap alamadım ve bunu artık sorgulamıyorum... Herkes hayattan ne almak istiyorsa...burdaki samimi arkadaşlıklar bundan zarar görmemeli katılıyorum size;ama insan da artık bi yerde de ilişkisini kişilerle değil forum ile kesmek istiyor. Bir de şu var o kadar yöntem , kitap, yazı vs ile kafan dolmuş oluyo ki bundan sonra yazılanlar artık bişi katmıyo sana. Çünkü zaten bunun içine girdikçe tüm yazılanların aynı olduğunu görüyosun ve tekrarlamak istemiyosun. Gidenlere bu yönden bak bir de lütfen. Gönlünüzün güzelliğine teşekkür ederim.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla