Cevap: Işık'ca Aşk - Mistik Olumlama Defteri
Aşka dair söylenecek çok şey var elbette.. Ancak onu en sade hali ile ifade etmek istedik bu tasarımda... Ve Cem Karaca'nın sözlerinin üzerine söz söyleyemedik..
Hayatta en güzel şeyler hiç bir zaman gözle görünür olmamış.. Hissedilenler görünenden ötedir.. görünenden sırlıdır.. Sırrın içindeki gizemdir.. Çözebilene Aşk Ol'a..
Dağ başında rastladım aksakallı birisine
Bin yıllık bir halıya bin yıldan beri
Bağdaş kurmuş bir çınar gibiydi
Sordum ona "Aşk ne ustam hayatın sırrı ne,
Tepeden tırnağa aşığım ben
Ve koskoca bir hayat var önümde?"
Sevda kuşun kanadında
Ürkütürsen tutamazsın
Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın
Hayat sırrının suyunu
Çeşmelerden bulamazsın
Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
Cem Karaca
Aşkın ve tutukun, bereketin rengi olan kırmızı ile iyi haberin sembolü olan kuşların birleştiği bu özel deftere yazdığınız her harf hayatınıza aşk ol'sun..
Mistik Dükkanın en çok tercih edilenlerinden olan bu defterin, size ve sevdiklerinize daima güzellikler sunmasını seçiyoruz.
Dünyada görmek istediğin değişim ol!
Gandhi
Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki düşüncelerimizi doğru bir şekilde olumlu frekansta dengelersek, arzuladığımız sağlığı, bolluğu, zenginliği, aşkı kolaylıkla yaşamlarımıza tezahür ettirebiliriz.
Gerçek dediğimiz şey; kendimizle yaptığımız anlaşmalardan ve verdiğimiz onaydan başkası değildir.
Olumlama çalışmaları yeni bir gerçeklik yaratmanın en etkili yoludur. Çünkü yazmak gerçeklik yaratmaktır. Olumlama çalışmalarının et etkili yöntemi ise yazmaktır.
Yazarsan gerçek olur
Yazmazsan hayal olur
Olumlama yazmak insanın kendisi ve yaşamına dair yaptığı bir büyüdür.
"Ne istediğine karar ver, çünkü değişim kararla başlar!"
Niyetinizi yazmanız tam olarak ne istediğinizi açıkça belirlemenizi sağlar.
Defalarca kanıtlanmıştır ki amaçlarını yazan insanlar onlara ulaşmakta çok daha başarılı olmuşlardır.
İnsanoğlu akşam olduğunda ve uykuya yattığında, uykusunun en derin yerinde artık dünya onun için yoktur.
Mutlulukları, mutsuzlukları, sahip oldukları ve olmadıkları artık yoktur.
Ta ki sabah ilk göz kapakları hareket etmeye başlayıncaya kadar. Tam o an yeniden farkına varır. Yeniden görür, yeniden hisseder.Yeniden dünya anlam kazanır. İşte buradan tek bir anlam çıkar.
O zaman “Dünya sen; sen dünyasın”.
Mevlana
Kırmızı renk canlılık ve dinamizmle ilgili bir renktir. Mutluluğu temsil eder. Kırmızı renk, fiziksel olarak; ataklığı, canlılığı ve duygusal bağlamda; bir işi sonuna kadar götüren azmi ve kararlılığı gösterir. Aşkın, tutkunun ve başarının rengidir.
Aşk - Mistik Olumlama Defteri ile yapabileceğiniz güçlendirici olumlama örnekleri;
Her sabah uyanır uyanmaz ve her akşam yatmadan önce niyetlerinizi şu şekilde yazın:
"Şimdi yaşamımda yeni bir başlangıç yapmaya yeni anlaşmalar yapmaya niyet ediyorum bunu veya daha iyisini kabul ediyorum."
Bitirdiğinizde de teşekkür edin veya şükredin.
Aşkı, neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum. Kalbimin kapılarını sevgi ile ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin yaşamıma girmesine izin veriyorum.
Hayatıma sadece sağlıklı, mutlu, huzurlu ilişkileri çekiyorum.
Olduğum her yerde adeta bir mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum. Etrafım bana beğeni dolu gözlerle bakıyor. Ben aşk mıknatısıyım. Ben sonsuz sevgi kaynağıyım. Ben sevgiyim.
Kendimi aşka ve sevgiye açıyorum Ben sevilmeye layığım.
Mutlu, huzurlu, doyumlu bir ilişkiyi (evliliği) sevgiyle yaşamayı seçiyorum.
Ruh eşimi hayatıma davet ediyorum. Gelişini kabul ediyorum.
Güven ve aşk üzerine kurulu, bana sadık ve güvendiğim doğru kadın/erkek ile bir araya gelmeyi seçiyorum.
Güvendeyim, sevmeyi ve sevilmeyi seçiyorum.
Kendimi seviyorum, ben değerliyim.. Ben kendimi sevdikçe ve saydıkça etrafımda beni seviyor, sevgi enerjisi ile yaşamım iyileşiyor, güzelleşiyor.
Değişime izin veriyorum. Harika gelişmelerin olmasına niyet ediyorum. Var olan tüm güzel enerjileri hayatıma davet ediyor ve gelişini kabul ediyorum. Bu güzel enerjilerin artık benim ve bütünümün en yüksek hayrına çalışmasını seçiyorum.
Sevgiden yaratıldığımın farkındayım, sevginin en mükemmel iyileştirici güç olduğunun farkındayım. Şimdi ruhumu aşkla ve sevgiyle besliyor ve aldığım her nefeste güçlenmeye niyet ediyorum. Sevgi enerjisinin mucizeleri yaşamıma çoğalarak geliyor, hepsini sevgiyle kabul ediyorum ve ruhumun, bedenimin, hayatımın, ilişkilerimin iyileşmesine izin veriyorum. Şükürler olsun.
Alternatif olarak farklı niyetleriniz ile birleştirebilirsiniz..
Mistik dükkan |