Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki düşüncelerimizi doğru bir şekilde olumlu frekansta dengelersek, arzuladığımız sağlığı, bolluğu, zenginliği, aşkı kolaylıkla yaşamlarımıza tezahür ettirebiliriz.
Gerçek dediğimiz şey; kendimizle yaptığımız anlaşmalardan ve verdiğimiz onaydan başkası değildir.
Olumlama çalışmaları yeni bir gerçeklik yaratmanın en etkili yoludur. Çünkü yazmak gerçeklik yaratmaktır. Olumlama çalışmalarının et etkili yöntemi ise yazmaktır.
Yazarsan gerçek olur
Yazmazsan hayal olur
Olumlama yazmak insanın kendisi ve yaşamına dair yaptığı bir büyüdür.
"Ne istediğine karar ver, çünkü değişim kararla başlar!"
Niyetinizi yazmanız tam olarak ne istediğinizi açıkça belirlemenizi sağlar.
Defalarca kanıtlanmıştır ki amaçlarını yazan insanlar onlara ulaşmakta çok daha başarılı olmuşlardır.
İnsanoğlu akşam olduğunda ve uykuya yattığında, uykusunun en derin yerinde artık dünya onun için yoktur.
Mutlulukları, mutsuzlukları, sahip oldukları ve olmadıkları artık yoktur.
Ta ki sabah ilk göz kapakları hareket etmeye başlayıncaya kadar. Tam o an yeniden farkına varır. Yeniden görür, yeniden hisseder.Yeniden dünya anlam kazanır. İşte buradan tek bir anlam çıkar.
O zaman “Dünya sen; sen dünyasın”.
Mevlana
Mistik Yeni Başlangıç / Olumlama Defteri ile yapabileceğiniz güçlendirici olumlama örnekleri;
Her sabah uyanır uyanmaz ve her akşam yatmadan önce niyetlerinizi şu şekilde yazın:
"Şimdi yaşamımda yeni bir başlangıç yapmaya yeni anlaşmalar yapmaya niyet ediyorum bunu veya daha iyisini kabul ediyorum."
Bitirdiğinizde de teşekkür edin veya şükredin.
İlişkimde güvendeyim.
Her geçen gün kendimi daha çok seviyorum ve beğeniyorum. Sevgi ve uyum içinde huzurlu bir hayata sahibim.
Sağlığım her gün daha da iyi oluyor, evrenden bana gelen sağlık enerjilerini sevgiyle kabul ediyorum.
Yaratıcı enerjinin beni koruyup kolladığının, güvende olduğumun farkındayım, her şeyin hayrıma olduğunu biliyorum.
Sevdiğim işi yapıyorum, her gün işimi daha çok seviyorum ve başarılarım çoğalıyor, takdir ediliyorum.
Kendimi seviyorum, kendime güveniyorum ben çok değerliyim.
Eşimle ilişkim her geçen gün güzelleşiyor ve mutlu olmanın tadını çıkartıyorum.
Her geçen gün evliliğimde kendimi daha güvende hissediyorum.
Zenginliğim özgürlüğümü arttırır. Özgürlüğüm zenginliğimi arttırır.
Bolluk. Refah ve zenginlik bilincim her geçen gün gelişiyor, artıyor.
Kazanmak, başarmak ve üretken olmak için doğdum.
Kendime olan güvenimi, eylemlerimle destekliyorum.
Alternatif olarak farklı niyetleriniz ile birleştirebilirsiniz..