Konu: SORUYORUM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2013, 11:37 PM   #2 (permalink)
Değişmek
Üsteğmen

Değişmek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Değişmek will become famous soon enough
Standart Cevap: SORUYORUM

Alıntı:
jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese merhaba;
Beni seven kimse yok.Anam babam,kardeşim de sevmiyor.Arkadaşlarım var ama yüzeysel beni merak ettikleri ben sevdikleri için aramazlar.İşleri düşünce ararlar.Yani ben kimsenin sevgisini hissetmiyorum.Allah'a şükür mutluym,huzurluyum ama niyeyse bugün birilerinin beni sevdiğini bilemk istedim..Hayatımda kimse bana güzel kızım canım kızım demedi.Annem beni bi kere olsun kendi isteğiyle öpmedi,ne çocukken,ne büyükken.Küçükken de sevmiyorsun,öpmüyorsun derdim kızardı.o zman a itelerdi beni.Şimdi de istiyorum.Bilmem kaç yaşına gelmiş kızı biz mi kuşkuşlayacağız diyorum.Arkadaşlar yazdıkça üzülüyorum.Aklıma geldikçe.Babamı arıyorum öyle prosedür gereği konuşuyor benimle.Hıı hıı hııı.Sen anlat.Bende bişey yok sen anlat.Annem babam bana bi kere bile seni seviyorum demedi.Babam hep şartlı sevdi.Şunu yaparsanız evde dururum işte gitmem.Bunu yaprsanız kalırım.Annem de beni babamın uzantısı olarak gördüğü için babama kızardı hıncını benden çıkarırdı.Şimdi düşünüyorum böyle demk de istemiyorum ama ben gariban bi çocukmuşum şimdi de garibanım.Ben insanları sevmek istiyorum.Seviyorum.onlara sarılmak istiyorum,öpmek istiyorum ama işte yok öyle yakın arkadaşım sarılacağım öpeceğim.Erkek arkadaştan bahsetmiyorum normal arkadaş.Bu zmaan kadar kimseye kötülğüm dokunmadı.Karşıdaki insanlara saygı duydum.Çoğu insana bakıyorum insanalrı etiketliyorlaro insanlar onlara hiçbişey yapmadıkları halde.kötü işte şu şöyle bu böyle diye.Ben şu ömrümde kimseyi etiketlemedim.Herkese iyi yaklaşıyorum.Yani iyi insan gibi düşünüyorum.Haa birilerinden kazık yemedim bu hayatta.Kimsede kötülük görmedim.Bunu da iyi niyetimden kaynaklanıdığını düşünüyorum.Çünkü gerçekten her insanın iyi olduğunu düşünüyorum.Mutluyum,şen şakrağım,huzurluyum.Birileri beni aradığında onları motive ediyorum.Gerçekten morali bozuk bir insanın moralini düzeltebiliyorum çünkü içimden gleliyor onları seviyorum.Onlara güzel şeyler demek içimden geliyor ama kimse bana güzel sözler söylemiyor.Bu zamna kadar karşılık beklemedim çünkü onları seviyorum ama düşünüyorum.Ben insanlara gerçekten içimden gelerek bu güzel sözleri söylememe rağmen niye insanlar bana güzel sözler söylemiyorlar.
Merhaba öncelikle kaç yaşındasınız?
Bazı insanlar sevgisini gösteremezler ama içten içe size endişelenir sizi severler sizin anne ve babanızda böyle olmalı mesela bi hasta olduğunuz veya başınıza kötü bişey geldiği bi anı düşünün o zaman aileniz sizi merak edip sizin için endişelenmiştir buda onların sizi sevdiğinin bi göstergesi.Ayrıca birilerinin sizi sevmesi için önce sizin kendinizi sevmeniz lazım acaba siz kendinizi seviyormusunuz bu soruyuda kendinize sorarsanız bi sonuç alabilirsiniz. Ve unutmayın sizi sevecek ve seven bir çok kişi var :)

..................................................................
Değişmek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla