Konu: SORUYORUM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2013, 11:05 PM   #4 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: SORUYORUM

ben bunlarla yıllarca yaşadım arkadaşım. En son dedim ki " Bu benim hayatım ve onu ancak ve ancak ben yaşarım" bir psikoloğa gittim. Konya da Dr Faik Özdengül bana borderline teşhisi koydu. Ben bunu eşimden ailemden habersiz yaptım. Doktor desem saçmalama işine bak diyeceklerdi. Ama ben farkındaydım bir şeyler ters gidiyordu. Harçlığımla gittim doktora, eşim kızdığında, küstüğünde cezalandırmak için paranı keser. Zaten vermezde kolay kolay olanını da keser. İşte o dönemde mantı yapıp sattık arkadaşlarımla, onun parasıyla gittim doktora. Resim yapıp sattım onunla gittim. Benim her zaman huyumdur. Ben kolay eğilmem, kolay yardım istemem. Hatta hiç istemedim de zaten. Annem kardeşime araba aldı kızına bile aldı ama bana 100 tl yi bir kenara çekip elime sıkıştırır. Her neyse ben içimi acıtan her şeyi bitirdim kafamda. Artık özgürüm o düşüncelerden.Neden yapmadılarla kendini üzmeyi bırakmalısın. Yapmadılarsa yapmadılar. Geçmişini mahveden o insanlar geleceğini de çalmasın. Bir şekilde kendi yolunda ilerle.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla