Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2013, 09:07 PM   #60 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Alıntı:
nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili günlük
Bugün tartıya çıktım bir de ne göreyim :)
81.1 kiloya inmişim evettt :)
88.8 kilodan 88.1 kiloya inerek Toplam 7.7 kg vermişim
verdiğim kiloların 8 kiloya yani 2 beden küçülmeye gelmesi için sadece 300 gram kaldı :)
bugün 46 beden pantolonumu yine giydim ve cesaret geldi yarın yürüyüşe o pantolonumu giyip de çıkmayı düşünüyorum.her ne kadar o pantolonla otutrken zorlansam da ayaktayken gayet rahatım. dışarıya çıkıp dolaşabilecek kadar en azından. uzun bir aradan sonra ilk kez 46 beden bir pantolon giyeceğim yarın nasipse :) bugün ayrı bir mutluyum. artık kendimi beğenmeye başladım. daha da güzeli artık kendimin de "beğenilebilir" olduğuna inanmaya başladım. artık benim için "beğenilebilir" olmak imkansız değil sadece birazcık uzaklıkta.

dün sınava girdiğimde sınav görevlileri beni kimliğimdeki resmimden tanımakta güçlük çektiler. çünkü kimliğimdeki resmim 2 yıl önceki yani eski 88 kiloluk halim ve kısa saçlı halimdi ve daha yıpranmış ve yaşlı gibi gözüküyordum. o kişinin ben olduğuma zor inandılar ve görevliler birbirlerine sorup kendi aralarında tartışıp o sırada benim yüzüme de bakıp bir karara vardılar.çünkü karşılarında genç kızımsı birşey duruyordu ve de uzun saçlı. neredeyse bu sen değilsin diyip sınava almayacaklardı. korktum bir an gerçekten. ama sonradan hoşuma gitti bu durum. demekki o kadar değişmeyi başarmışım
of yanlış yazmışım. rakamlarda hep hata yapıyorum nedense
son kilom 81.1 tabi ki. 88.1 değil
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla