Alıntı:
nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı
ben son birkaç gündür hatta son 2 haftadır çok yoğun ve yorucu rüyalar görüyorum. hatta bazen inception filmindeki gibi rüya içinde rüya gördüğüm bile oluyor ta ki sabah uyanma anına kadar sürüyor ve zihnimi çok yoruyor. oysa son 2 hafta dediğim bu dönem hayatımın en mutlu ve işlerimin yolunda gittiği ve çözülmesine az kaldığını düşündüğüm yükümün hafiflediği bir dönem. ama sıkıntılı ve yorucu rüyalar görüyorum. sanki uyuyup dinlenmiyorum da 2. bir hayat yaşıyor gibiyim. geçmişten mekanlar ve geçmişten insanlar falan da görüyorum. kafayı yiycem. gün içinde günlük hayata bile odaklanamıyorum. kafam hep sersem ve dağınık oluyor.
acaba çektiğim esmalar mı bana bu rüyaları gördürüyor ? esmalarla rüyaların ilişkisi olabilir mi ? eskiden kötü korkunç rüyalar bile görsem zihnim kendini boşalttığı için rahatlık huzur duyardım hatta rüya esnasında bile rüya olduğunun farkına varıp rahat olurdum. şimdi rüyalarım çok da korkunç değiller ama rahatlamak yerine beynim daha da doluyor. |
Geçmişinde saklı olan şeyler gün yüzüne çıkıyor olmalı. Hatırlıyorum atmaca42 de de hep bu etkiler oluşuyordu.