Konu: SORUYORUM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2013, 11:28 AM   #9 (permalink)
jaimemiamor
Teğmen

Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road
Standart Cevap: SORUYORUM

Değişmek benim doktorluk bişeyim yok.insanları seviyorum.Şöyle iyi vakit gçeirebileceğim,beni arayan soran,merak eden,eğlenen,şen şakrak olan arkadaşlar istiyorum.Ben şen şakrağım,hareketliyim.Haa kendi kendime eğlenebiliyorum.Eğleniyorum müzik açıyorum dans ediyorum,dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum.Daha fazla şeyler ypamak istiyorum.Haa önceden yapmadım mı yaptım halk oyunlarına gitttim,dramaya,dansa gittim ama hiçbirinde bi arkadşalık ortamı oluşmadı.Tamam şimdi tkaıldığım insanlar var ama hiçbiri kafa dengim değil.Ben hep insanlara uydum bu zamana kadar.Ben aradım.Gerçekten içimden gelerek karşılık beklmeden aradım.Sordum.Anamı da babamı kardeşimi de iletişimde olduğum insanları da ama onlar beni sadece işleri düşünce aradılar.sordular.Hala öyle.Annem zaten beni aramıyor.Babam da boş kalınca vaktini dğerlendirmek için arar diğer türlü aramaz.Merak ettiği için değil.Sevdiği için değil.Ben şu anda sevgili isteimyorum.Normal arkadşaım yok sevgili nasıl olacak.Seven insan gelir değişmek.Bakanlar var ama gelmiyorlar.Eğer sevselerdi insanın içi içine sığmazdı taşardı gelirdi.Uğraşırdı.Ben nereden bileyim beni kimin sevdiğini.
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla