Alıntı:
jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı
demek ki benim bu kadar şeye rağamen devrelerde bi yerde bi eksiklik var ki olmuyor bilemedim bilemedim.Anlamak zorunda değilsin tabi ki haa şundan anlamak için kendini yoruyorsun ben buna üzülürüm.Sonuçta bana vkait ayırdın yazdıklarımı okudun.Bu benim için çok dğerli.Sağolasn.İyi ki varsın.İyi ki seni tanımışım. |
Ben yorulmam. Merak duygum beni yürüten. Merak ediyorum yani. Çözmem lazım. Şimdi çok psikologla konuştum ben. Ne sorduklarını, neye dikkat ettiklerini az çok öğrendim. Tabi ki teşhis koyamam. Bunun için bir alt yapı lazım. O kadar bilgim yok. Şimdi haddimi aşmayım:)
Ayrıca güzel sözlerin için ben teşekkür ederim. Ben böyle iyileşiyorum. Ben bir borderline hastasıyım. Fakat çoook yol almış bir borderline. Kötü değilim anlatılanlar kadar. Fakat geldiğim yolları bilseniz. Nasıl karanlık günler geceler yaşadım. Biranda gelen bir boşluk duygusu. İçim bomboş. Ve kendime yabancılaşıyorum. Kimim bilemiyorum! Anlamım ne? işte o günlerde benim elimden mesnevi tuttu. Ah o mesnevi öyle bir pınar ki içtikçe içtim. Şükürler olsun. Çok sorumun cevabını buldum ben onda. Kendimi sevmeyi, değerimi, insanlığımı..