Konu: SORUYORUM
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2013, 07:52 PM   #22 (permalink)
Değişmek
Üsteğmen

Değişmek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Değişmek will become famous soon enough
Standart Cevap: SORUYORUM

Alıntı:
jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değişmek benim doktorluk bişeyim yok.insanları seviyorum.Şöyle iyi vakit gçeirebileceğim,beni arayan soran,merak eden,eğlenen,şen şakrak olan arkadaşlar istiyorum.Ben şen şakrağım,hareketliyim.Haa kendi kendime eğlenebiliyorum.Eğleniyorum müzik açıyorum dans ediyorum,dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum.Daha fazla şeyler ypamak istiyorum.Haa önceden yapmadım mı yaptım halk oyunlarına gitttim,dramaya,dansa gittim ama hiçbirinde bi arkadşalık ortamı oluşmadı.Tamam şimdi tkaıldığım insanlar var ama hiçbiri kafa dengim değil.Ben hep insanlara uydum bu zamana kadar.Ben aradım.Gerçekten içimden gelerek karşılık beklmeden aradım.Sordum.Anamı da babamı kardeşimi de iletişimde olduğum insanları da ama onlar beni sadece işleri düşünce aradılar.sordular.Hala öyle.Annem zaten beni aramıyor.Babam da boş kalınca vaktini dğerlendirmek için arar diğer türlü aramaz.Merak ettiği için değil.Sevdiği için değil.Ben şu anda sevgili isteimyorum.Normal arkadşaım yok sevgili nasıl olacak.Seven insan gelir değişmek.Bakanlar var ama gelmiyorlar.Eğer sevselerdi insanın içi içine sığmazdı taşardı gelirdi.Uğraşırdı.Ben nereden bileyim beni kimin sevdiğini.
Aslında senin sorunun biraz garip bu sitedeki çoğu kişi buna bende dahil hayattan zevk alamamaktan,hissizlikten,sahte gülüşlerden,mutsuzluktan bıkmış durumda ama sen hayatın mutluluğunu gören birisin şen şakrak olduğuna göre.
Benim yaşım sizinkinden küçük ama allaha şükür 7 yıllık kardeş diyebileceğim arkadaşlarım var 2-3 tane ama onlarda herşeye yeter.
Kafa dengi arkadaş gerçek hakiki dost bulmak zordur böyle bir dost bulman için ondan beklediğin herşeyi kendinde yapman lazım ve bu dostların nerde ne zaman karşına çıkacağını bilemessin.Ailen konusunda bi yorum yapmayacağım çünkü aileni tanımıyorum

Aşk konusuna gelince doğru insan sevince içi kıpır kıpır olur karşısındakine belli etmek ister söylemek ister ama bir çok insan bunu başaramaz ve kendi içlerinde sürekli aşık oldukları kişiyi düşler dururlar bu bana göre dünyanın en saf duygusudur...
Nerden biliyosun dersen şuana kadar hiç sevgilim olmadı ve 1 kere aşık oldum biraz özelime girecek ama söyleyim :) 3 yıl boyunca söyleyemedim kendi içimde sevdimde sevdim :) ve söylediğimde beklediğim cevabı almadım sonrada bidaha aşık olmadım olacağımıda sanmıyorum...

Sonuç olarak karşınıza doğru insanlar çıkmaması sizin suçunuz değildir belkide sizin için en hayırlı olan budur şimdi diğer insanların sizi sevip sevmemesini onların fikirlerini düşüncelerini bir kenara bırakıp hayatınızı yaşamalısınız mutlu olmalısınız sürekli gülmelisiniz :)
(eğer yazımda yanlış birşey yazmışsam afola)

..................................................................
Değişmek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla