Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel, ben kendimi pek güzel bulmam. bu nedenden olsa gerek çok bakımlı biriyim. giyimime kuşamıma saçıma başıma çok özen gösteririm. güzel olduğumu söyleyenler olunca ben onlara genellikle inanmamayı tercih ediyorum. bunun nedeni bence çocukluğuma dayanıyor. hiç unutmam bir keresinde ablam bana hiç güzel olmadığımı söylemişti mesela.
bazı arkadaşlarım var ilk gördüğümde pek güzel bulmadığım ama onların kendilerine öyle bir güveni var ki kendilerini öylesine beğeniyorlar ki ben bile bir süre sonra onları çok güzel görmeye başlıyorum. |
bende çocukken güzel bulmazdım kendimi. Önemli olan gözlerinizdir arkadaşlar. Gözlerinizin içi güldüğünde çok ama çok güzel görünürsünüz. Benim yavrularım beni çok motive ediyorlar. "Kız sen ne güzelsin gel bir öpeyim. Allahım şu gülüşün tatlılığına bak. Bi yanak versene bebek:))) bir o bir bu öper sever durur. Bu kadar sevgi insanı güzelleştirmez de ne yapar. Düşünsenize iki yakışıklı delikanlı mütemadiyen size sevgi sözleri söylüyor. İltifatlar ediyor. Canlarım benim. Fakat tabi şu deil arkadaşlar, ben pek bi güzelim en akıllıyım , ennn güzelim buna ukalalık denir ve ondan da sevimsizi yok bana göre dünyada. Sizlerede sevgi dolu eşler evlatlar diliyorum.