Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2013, 11:27 AM   #256 (permalink)
serpilelif
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: Işık'ca

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kararlı olmakla, takıntılı olmak arasındaki fark ne acaba? Ben dün akşam arkadaşlarımın bir konu hakkında benim verdiğim karara "sen bu konuda takıntılısın" dediklerine şahit oldum. Şimdi benim bu kararım karar mı? Takıntı mı? e ben bunu nasıl ayırt edecem ki?
Benim bir konuda kararım var. Ben böyle olacak diyorum herkes bana hayır öyle değil diyor. Allah Allah neyi gözden kaçırıyorum anlamadım. Du bakalım çözecez elbet. Bana sorular dayanmaz. Mutlaka cevabını bulurum. Bununda cevabı gelecek elbet.
" Şimdi çözüme odaklıyım. Sorum şu kararım hakkında neyin farkında olmalıyım? Neyi bilmeliyim? Allahım bana bununla ilgili işaretler gönder ve beni cevaba ulaştır. Bu benim için hayati bir karar. Bu kararım konusunda beni aydınlığa çıkar ve bana doğru yolu göster. Çözümü kabul ediyorum. Sorumluluğumu alıyorum. Sonuç ne olursa olsun, çözümünü bilmeyi seçiyorum."
Işık*
karar ve takıntı çok farklı şeyler bence, olayı bilmediğim için yorum yapamıyorum ama verdiğin bir kararda çok kararlı olabilirsin ancak. ki bu bence çok güzel bir özellik hani bende olmayan
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla