Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2013, 03:55 PM   #123 (permalink)
Senemmms
Üsteğmen

Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road
Standart Cevap: Benim Hayatım :)

Yokluğunda (Leyla The Band) - YouTube
Hala video paylaşmayı bilmediğimden link atıyorum bunu dinlemelisiniz ben çok beğeniyorum aa bu arada selamlar çok özledim burayı yazmayı ama nedense olmadı bitürlü, bugüne kısmetmiş :D
Ben iyiyim zayıfladım bu arada haha evet 7 haftada 7 kilo verdim hala devam ediyorum. Diyetisyene gidiyorum ama bunun sadece kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü liste yok bişey yok sadece tartılıp vücut değerlerimi görmeye gidiyorum o kadar. Neeyse işte şimdilik en iyi şey bu sanırım aslında mutluyumda iyiym yani ya :D
Senem iyi, yani enazından yaşadığı herşeyin olması gerektiği için öyle olduğunu biliyo. Suçlama yapmıyo şükrediyo tamam hala kaprisleri var ama yaşamla alıp veremediği yok. Ve istediğinde herşeyi başarabilceğini biliyor. Telefonumu porsuk çayına düşürdüğümü anlatmamıştım dimi?? Eskişehirde bi göl var oraya düşürdüm hemde yeniayda. Yeniay için dilek yazıp porsuk çayına atmaya gittik ve atarken pat telefon gitti. Bütün geçmişim gitti hafıza kartı 5 yıllık falandı telefon 1 senelikti ama içindekiler çoktu. Yazılar resimler herşey. Ogünden sonra sanki herşey daha güzel oldu biliyomusunuz?
Geçmişimi ben o an sıfırladım sanki. Psikolojikmen oyle kurdum ben kafamda ve öyle hissettim. İnsan telefonu düştü diye gülümsermi bu oldu bende :)
Sanki bunun olması gerekiyodu ve oldu. Sonra ben değiştirmeye başladım kendimi. Saçlarımla falan oynadım boyattım zayıfladım. Ya öncedende güzeldim tabikide :P değişim yaptım yani
Burayı o kadar takip edemesemde bu hafta arada girmeye başladım en azından okumaya çalışıyorum bişey yazamasamda
Hala bi cümle görsem hayatım değişse düşüncesiyle yaşadığım için ne görsem okuyorum :D
Değiştiren oluyo evet ama not etme olayım hiç olmadığı için kaynıyo arada bu düzensizliğimide hiç sevmem ama neyse olsun :D
Çok mutlu olun olurmu böyle mutluluktan yorulun çünkü çok hakediyoruz bunu :)
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla