Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2013, 05:41 PM   #43 (permalink)
seniha.
Üsteğmen

seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU

teşekkür ederim. bu arada benim sorunum şizofreni değil. sosyal fobi. aştım tabi bazı şeyleri. bizim iyi olmamızı istemeyen varlık şeytan. sürekli insanın zihnine vesvese veriyor. zihin konuşması vesveseler zaten. nas ve felak suresinin anlamında bu vesveselerden Allah'a sığınma geçiyor. insanın beyninin kendi kendine ruhsal hastalık yapamayacağını anladım . tüm ruhsal hastalıklar
insanın özünden uzaklaşmasından, tevekkül eksikliği olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. şeytan sürekli insanlara negatif telkin gönderiyor. mutlu olamasın, ibadetlerini yapmasın ya da isteksiz yapsın. dış dünyaya yöneldikçe içimizden uzaklaşıyor , meleğin seslerini duyamıyoruz.bu benim fikrim tabi ki .yanlışta olabilir. ben bir psikolağa üç kere gittim bana hiçbir fayda sağlamadı. zihni susturmayı sağlayacağını söyleyen bir kişiye bir kere gittim faydasını gördüm . doğuştan olmayan bir hastalık bence bir daha nüksetmemek üzere kesilebilir. bunun çaresi ilaçla değil bence zihni susturmak, dualar okumakla ilgili.beyindeki o konuyla ilgili nöronları yavaş yavaş yok etmekle ilgili. sevgilerle
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla