Cevap: hep beraber uzayalım Ben 20 yaşıma doğru, 19 un son aylarında kemik uçlarımın kapandığını öğrenip yıkılmıştım. benle aynı boyda bi arkadaşım vardı. Çemen otu denen ottan bile aldık ama kullanmadık. Ben bir iki hafta egzersiz yaptım. 1 yıl sonra gördüğümde benden kısa duruyordu. Yanlış mı hatırlıyorum diye düşündüm bikaç kere ama hayır bariz bi şekilde boy farkı vardı. en az 1.5-2cm. Yani ne doktorlar ne de başka biri karar veremez uzayıp uzamayacağınıza.
Evet arkadaşlar, ben size desteğimi verdim. Sonuç ortada. Şuan 21.5 yaşındayım. 175-177 arası bi boydayım. Yanlış olması. 180 olmak bana yetecektir. 185e kadar uzamak istiyorum. Fazlasının canı cehenneme.
Benim baba tarafım orta boylu ama anne tarafımda erkekler ciddi oranda uzun. 180 den kısa yok neredeyse. Dev gibiler ve aralarında kısa hissediyorum kendimi. Bunun iyi yanı ise bu genlerin bendede olması. Kemiklerimin beni yalnız bırakmayacağına ve genetik bir mucizenin gerçekleşeceğine, uzayacağıma inanıyorum.
Bence, doğal uzama dedikleri, insanın bireysel evriminde bir aşama sadece. Yolun sonu değil. İnsan kendi modifikasyonunu yürütebilir. Kasları ve kemiklerini büyümeye zorlayabilir.
Teşekkürler. Herkese başarılar. |