Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı
alfa frekans gece dinlenmesi gerekiyormuş, çünkü (anladığım kadarıyla) beyni alfa evresine getiriyormuş, o da uykudan önceki evre o nedenle gündüz tavsiye edilmiyor.
bilmiyorum alfa frekans zaten yeterince ağır bir telkin. sadece topluluk önünde konuşma telkini 5 saat sürüyor.
çekirdek inanç telkinlerimi de henüz bırakmak istemiyorum ama bir kaç ay ara verse mi acaba ben de bilemedim. en iyisi ben bütün cesaretimi toplayıp, atakan beyi arayayım artık. çünkü çekirdek inanç telkinlerimi düzenli dinlememe rağmen istediğim seviyeye gelemedim malesef |
Gündüz de dinleyebilirsin alfa frekans'ı ama insanı aptal gibi yapıyo. Onun için gece dinlenmesi en uygun. Sen topluluk karşısında konuşmayı mı dinliyosun? Ben mehtap arkadaşımla aynı telkini dinliyorum, mutlu ilişkileri. 1,5 saat sürüyo. 3 kere dinledim henüz ama etkilediğini hissediyorum.
Çekirdek inançları ne zamandır dinliyosun? Uzun süredir dinliyosan biraz ara vermen doğru olabilir. Atakan bey'e bi danış derim ben de. Sonuçta o kadar emek ve zaman harcıyosun, bu emeğinin karşılığını almak istemen doğal. Hiç çekinmeden ara bence Atakan bey'i.