Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2013, 03:24 PM   #129 (permalink)
serpilelif
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

Alıntı:
annie hall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gündüz de dinleyebilirsin alfa frekans'ı ama insanı aptal gibi yapıyo. Onun için gece dinlenmesi en uygun. Sen topluluk karşısında konuşmayı mı dinliyosun? Ben mehtap arkadaşımla aynı telkini dinliyorum, mutlu ilişkileri. 1,5 saat sürüyo. 3 kere dinledim henüz ama etkilediğini hissediyorum.
Çekirdek inançları ne zamandır dinliyosun? Uzun süredir dinliyosan biraz ara vermen doğru olabilir. Atakan bey'e bi danış derim ben de. Sonuçta o kadar emek ve zaman harcıyosun, bu emeğinin karşılığını almak istemen doğal. Hiç çekinmeden ara bence Atakan bey'i.
canım siz de değişime hazırım dan mı aldınız. benim dinlediğim telkin 5 bölümden oluşuyor. 5 farklı yöntem kullanıldığı söyleniyor. inşallah etkilidir de faydasını görürüm ben de. çekirdek inanç telkinini ocak ayından bu yana dinliyorum. 5 ay olmak üzere. bazen kendimi çok iyi hissediyorum, özellikle öfkem azaldı ama çekingen kişiliğimi atamadım bir türlü, ben Abdullah beye sosyal fobim var dediğimde o bana, "sen mükkemmelliyetçisin o nedenle sosyal ortamlardan kaçıyorsun" dedi. evet doğruluk payı olabilir ama sosyal fobi çok farklı bir şey. sanırım o nedenle özellikle bu konuda bir ilerleme olmadı bende. çünkü mükkemmleliyetçi bir insanda aşırı heyecan, yüz kızarması gibi şeyler olmaz yani. sadece mükemmel olamadığından konuşmaz, kaçınır. diye düşünüyorum.

bazen kendime şaşırdığım, bunları ben mi söyledim dediğim zamanlar oluyor ama çok az. diyelim bir gün çok rahatım, sosyalim ertesi gün tam tersi telefonda bile konuşamadığım, heyecanlandığım oluyor. bu çelişkili durum da beni çok yoruyor, evet evet ben gecikmeden atakan beyi aramam lazım. hatta şimdi bilgisayarın başından kalkıp aramaya gidiyorum. görüşmek üzere...benim için du et arkadaşımm
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla