Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı
canım siz de değişime hazırım dan mı aldınız. benim dinlediğim telkin 5 bölümden oluşuyor. 5 farklı yöntem kullanıldığı söyleniyor. inşallah etkilidir de faydasını görürüm ben de. çekirdek inanç telkinini ocak ayından bu yana dinliyorum. 5 ay olmak üzere. bazen kendimi çok iyi hissediyorum, özellikle öfkem azaldı ama çekingen kişiliğimi atamadım bir türlü, ben Abdullah beye sosyal fobim var dediğimde o bana, "sen mükkemmelliyetçisin o nedenle sosyal ortamlardan kaçıyorsun" dedi. evet doğruluk payı olabilir ama sosyal fobi çok farklı bir şey. sanırım o nedenle özellikle bu konuda bir ilerleme olmadı bende. çünkü mükkemmleliyetçi bir insanda aşırı heyecan, yüz kızarması gibi şeyler olmaz yani. sadece mükemmel olamadığından konuşmaz, kaçınır. diye düşünüyorum.
bazen kendime şaşırdığım, bunları ben mi söyledim dediğim zamanlar oluyor ama çok az. diyelim bir gün çok rahatım, sosyalim ertesi gün tam tersi telefonda bile konuşamadığım, heyecanlandığım oluyor. bu çelişkili durum da beni çok yoruyor, evet evet ben gecikmeden atakan beyi aramam lazım. hatta şimdi bilgisayarın başından kalkıp aramaya gidiyorum. görüşmek üzere...benim için du et arkadaşımm  |
Hayır bizimkisi Banu Gökçül'ün alfa frekans telkini. 3 bölümden oluşuyo bizimki, bedensel gevşeme, dönüştürücü mesajlar ve subliminal mesajlar olmak üzere. İnşallah faydasını görürüz. Mükemmelliyetçilik sosyal fobinin temelini oluşturuyo bence de. Psikolog bana bilinçli hata yapma egzersizlerini önermişti bunun için. Çok faydasını görmüştüm. Sen de bilerek küçük hatalar yaparak ve bu hatalar karşısında çevrendekilerin ve senin düşüncelerini inceleyerek korkularını farkedebilir ve özgürleşebilirsin.
Anlattığın çelişkili durumlar bende de oluyo maalesef. Bi gün çok girişkensem bi gün çok pasif kalabiliyorum. Bunun nedenini ben de çok merak ediyorum ve kendimi bu yönde araştırıyorum şimdilerde. Cevabı bulursam haber veririm

Hadi bakalım, dualarımız seninle arkadaşım. Bütün işlerin rast gitsin