Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2013, 04:06 PM   #133 (permalink)
serpilelif
Üsteğmen
 
serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 268
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

Alıntı:
annie hall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır bizimkisi Banu Gökçül'ün alfa frekans telkini. 3 bölümden oluşuyo bizimki, bedensel gevşeme, dönüştürücü mesajlar ve subliminal mesajlar olmak üzere. İnşallah faydasını görürüz. Mükemmelliyetçilik sosyal fobinin temelini oluşturuyo bence de. Psikolog bana bilinçli hata yapma egzersizlerini önermişti bunun için. Çok faydasını görmüştüm. Sen de bilerek küçük hatalar yaparak ve bu hatalar karşısında çevrendekilerin ve senin düşüncelerini inceleyerek korkularını farkedebilir ve özgürleşebilirsin.

Anlattığın çelişkili durumlar bende de oluyo maalesef. Bi gün çok girişkensem bi gün çok pasif kalabiliyorum. Bunun nedenini ben de çok merak ediyorum ve kendimi bu yönde araştırıyorum şimdilerde. Cevabı bulursam haber veririm
Hadi bakalım, dualarımız seninle arkadaşım. Bütün işlerin rast gitsin
canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. ben de 2 yıl önce psikoloğa gittim 3-4 seans. sosyal fobi için tabiki. o da senin dediğin gibi küçük hatalar yapmamı istedi ama ben hata yapınca insanların bana bakışlarından o kadar çok rahatsız oluyordum ki daha çok utanç duyuyorum ve daha çok kaçınıyorum aynı utancı yaşamamak için. o nedenle devam edemedim malesef.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla