Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2013, 09:16 AM   #253 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Aslında arkadaşlar bilinçaltı düzeyde artık daha olumlu düşünüyor olmalıyız. Enerjimiz değişmiş olmalı. Fakat yıllardır yürüdüğümüz bir yolu değiştirecek başka bir yola sapacağız. Bu yola alışacak ve artık o yoldan yürümeye devam edeceğiz. Anlam'a odaklı düşünmek gerekiyor. Aslında daima düşünmek tavsiye edilmemiş mi Kur'anda da yaratılış hakkında olaylar hakkında bizler şuurlu varlıklarız. Niçin böyle, neden bunu yaşıyorum, neyi bilmeliyim, neyi değiştirmeliyim? bir yoldan binlerce kere geçmişsek, neden hep buraya çıkıyorum diyebilme hakkımız var mı? Farkında olmak geçtiğimiz yollara bir işaret koymak gibidir. Artık o yola saptığında "hmmm ben buradan daha öncede geçmiştim bu yol bir yere çıkmıyor" diye düşünmek ve başka bir yol denemek. Böylece daha doğru şeyler yapıp daha başka sonuçlar almak mümkün ancak
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla