Alıntı:
_roxie_ Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar,
Öncelikle Atakan Bey'e ve buradaki herkese çok teşekkür etmek istiyorum.
Bu siteye depresyon ilaçlarına başlamak üzereyken üye olmuş, hemen telkinleri indirip dinlemeye başlamış ve sizinle sıkıntılarımı paylaşarak, sorunlarımın üstesinden gelmeye başlamış, harika insanlarla tanışmıştım.
O zamanlar 19 yaşındaydım ve benim için en önemli şey bir erkek tarafından beğenilmek, sevilmek, güzel bulunmak ve uzun süreli bir ilişkiye sahip olmaktı.
Şu an dış görünüşümle tamamen barışığım. Kilo verme telkinleri ve spor sayesinde farkına bile varmadan tam 10 kilo verdim gerçi bir kısmını geri aldım ama istediğim an tekrar verebileceğimi biliyorum sadece zayıflığı kendime çok da yakıştırmadığımı biraz balık etli olduğumda görüntümü daha çok beğendiğimi ve her kadının 36 beden olmasının gerekmediğini fark ettim.
Şu anda her gün aynaya baktığımda yüzümde güller açıyor ve sürekli olarak çevremden iltifatlar alıyorum.
Bu süreçte ayrıca Reiki enerjisiyle tanıştım ve 2. seviyede çalışmalarıma devam ediyorum. Affetme sürecinde çok ilginç deneyimler yaşadım. Kendimi çirkin hissetmeme neden olan, 16 yaşımda aşık olduğumda beni aldatan ve terk eden ilk erkek arkadaşım yıllar sonra bana geri döndü.
Kronik depresyon geçmişi olan annem tekrar bir depresyon atağı geçirdi ve ben onu enerjimle 3-4 ay gibi kısa bir süre içerisinde tekrar ayağa kaldırdım.
Fakat ne yazık ki 2011 yılında üniversiteden mezun olduğumdan bu yana işsizim
ve bu beni yiyip bitiriyor girdiğim hiç bir sınavda başarılı olamadım ve her geçen gün özsaygımı yitiriyorum. Ne kadar pozitif kalmaya çalışsam da artık başaracak halim kalmadı bunun için ağlamadığım gün yok. Ne yapacağımı bilmiyorum artık hiç bir şey başaramayacağımı hiç bir sınavdan geçemeyeceğimi düşünüyorum. Lütfen bana yardım edin! |
roxie, madem telkinlerin faydasını görmüşsün, ücretli telkin alabilirsin, sınav başarısı, hafıza güçlendirici gibi. ihtiyacına yönelik seçebilirsin. bu kadar güzel gelişmeler yaşamışken ağalamak sana hiç yakışmıyor. kendini bırakma sakın, Allahın izniyle bu kötü günleri yine atlatacağına inanıyorum canım. hepimiz yaşadık sınav stresini, işsizliği ama hepsi geçiyor. ben okulu bitirdikten sonra 8 yıl boyunca bütün kpss sınavlarına girdim. bazen başarısız oldum, bazen iyi puan almama rağmen atanamadım vs. derken. evlendikten 2 ay sonra ilk tercihime atandım. çok şükür geç oldu ama Allah gönlüme göre verdi. o yüzden umudunu yitirme canım. Allah büyük. Allah gönlüne göre versin, her zaman senin istediğin hayırlı olmayabilir. ben şimdi iyi ki o zaman ki tercihlerim olmamış diyorum mesela. kendine iyi bak...