Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2008, 09:37 AM   #549 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın dün tamda yazmaya başlamıştım ama acil çıkmam gerekti .Bu gün dününü biraz anlatayım benim birtane teyzem var ona kızkardeşimle gittik .Ben 6yıldır evine çeşitli sebeplerden beni kızdırdığı için gitmemişim.Ben dün bir 6yıl daha gitmemeye karar verdim .
Ben şöyle iyiyim böyle bilgiliyim diye karşısındakini bir aşağılama çabasına girmiş sanısınız nirvanaya ermiş .İnsanlar ağızları ile söyledikleri şeylere inanmışlar ve kendilerini öyle gösteriyorlar vaybe diyorsunuz az sonra yaldızını kaldırıp içine baktığınızda sadece kaplama varak olduğunu görüyorsunuz içi kokuşmuş anlatığı insanla alakası yok .Dün kendimde şunu gördüm ben kendimle okadarçok şeyi hallettiğimi gördüm ve kendimle gurur duydum .Ben Allaha beni bu tür insanlarla bir araya getirme diye yalvarıyorum .
Eeeee şaşamamak gerek ne de olsa annemin kardeşi bu daha beter annem gibi baskın bir abla tarafından ezilmiş ve onun acısını üstünden atamamış bir insan kelimelerden bile mana çıkarmaya çalışıyor vaybe kendi melek diğerleri şeytan...
Aman bunları düşünmek bile istemiyorumbenim enerjimi düşürmekten başka bir işe yaramıyor.Dün bir kezdaha herşeyime şükrettim en azından kendimle barışıp kendimi bulduğum için ve bana verilen herşeyi iyi ve güzel bir pencereden bakabildiğim için kendime iyilik çektiğim için .Kimseyle sorunum olmadığı ve kimseninde bana sorun çıkarmasına izin vermediğim için kendimi tamamen ve derinden kutluyorum ve kendimi seviyorum .Bu arada hepinizi çok seviyor ve
iyiki varsınız diye şükrediyorum. 96
Bizler burada birbirimize yaptığımız eleştirilerde olsun destekte olsun hep yapıcı olmayı ve birbirimizi incitmemeyi öğrendik ve saygının nekadar önemli olduğunu gördük .Birbirimizi tanımadan sevdik karşılıksız sevgimizi herbirimize gönderdik ve güzel paylaşımlar yaşadık bu büyük bir şansve bizler şanslı kişileriz ve kendi şansımızı kendimiz yaratmayı öğrendik .Hepimizi yürekten kutluyorum
Hepimizn yolu aydınlık ve açık olsun.