Alıntı:
mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı
spor yaparken kulaklıkla dinleyebilirsin. dediğin gibi dinlemek istememenin nedeni hazır olmaman olabilir.3 senedir bu siteyi biliyorum ancak bu sen dinledim ve çekirdek inanç yaptırmaya karar verdim, zamanım şimdiymiş, verimini ancak şimdi alıyorum. |
sporda dinlemeyi deneyebilirim teşekkür ederim :) bir de kilo verme telkini bende ters etki yaptığı için de bırakmak zorunda kaldım. deli gibi iştahımı açmıştı ve saatte bir acıktırıyordu. bu da benim kilo verme çabalarımı baltalıyordu. zihnim ters tepki gösterdi nedense.
bir de bazı sorunları çözmek üzere yeni girişimlerde bulunabilmek için zihinde biraz da olsa boş bir alana gereksinim oluyor. şu dönemlerde zihnim ağzına kadar dolu ve over capacity sinyali veriyor sürekli. bu da insanı aşırı hassas ve tahammülsüzlük yapıyor. öyle ki ailem bile bana günlük angarya işleri buyuramaz oldu. herşeyin bana yük gibi geldiğinin o da farkında.
telkin dinlemiyorum ama bu ortamı çok seviyorum sizin gelişmelerinizi izlemek falan zevkli oluyor :) zihnimde nefes alıcak kadar biryer açıldığında tekrar denemeyi ben de istiyorum. belki sandığımdan da az zamana ihtiyacım vardır kimbilir.