Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2013, 12:21 PM   #84 (permalink)
nefes_almak
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tüm bu düşüncelerine EFT yap olur mu? İllede çalışmak zorunda değilsin ama evde oturmak zorunda da değilsin bu senin kararın olmalı.
tamam :) EFT den başka çözüm yok gibi görünüyor bence de.
haklısın 2 sinin ortasını bulmalıyım. zaten aslında "evde oturmak" deyimini "çalışmamak" ile eşamlı olarak ifade etmek istedim. çünkü toplumda ben her kime çalışmıyorum dediysem o kişi benim lafımı düzeltmeye çalışıp "yani evde oturuyorsun" diyip kendince öyle özetliyor. hatta beni hep oturuyor sanıp internette online görenler. "biraz çıksana hava almış olursun" diyorlar. nasıl sinir oluyorum anlatamam. kendimi dışarıda vakit geçirdiğimi ıspat etmek zorunda hissediyorum böyle insanlara karşı.

tabi ki 24 saat evde oturmuyorum. ama insanlardan hep "evde oturuyorsun" diye duya duya ben de kendimi "evde oturan" olarak tanımlamaya başladım. hergün dışarıda en az 3 saatim geçiyor. ama belki dışarıda daha çok zaman geçirebilecek ortamlar bulmalıyım o olabilir.
onun haricinde çalışmayanı evde oturanla bir tutmak toplumumuzun ortak bir etiketleme sorunu.
ben demekki çalışıyor olmakla, toplum gözünde "evde oturmayan" olabilmek için çalışmayı düşünmüşüm :)
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla