Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2008, 01:28 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Merhaba stubborn.Öncelikle yanımıza hoşgeldin.

Şunu bilmeni isterim ki bu konuda yalnız değilsin.Ben de bir zamanlar (yani yakın zamana kadar) rüyalarımla gerçeği karıştırır haldeydim.Çok istediğim bir durumu hep rüyamda görüyordum ve uyanınca bunun rüya olduğunu ayırt edemeyerek durumun şaşkınlığını yaşıyordum.Bütün günümü rüyama endeksli olarak yaşıyordum.

Rüyalar çok ayrı bir dünya benim için.Her gece yatarken rüyalarıma uyanıyorum diyorum.Ama bu sefer gördüğüm şeylerin bir rüya olduğunu bilerek.Rüyalarımızı sadece bilinç altımızın bize oynadığı bir oyun olarak görürsek bu ayırım yapamama durumu devam ediyor ve iş arap saçına dönüyor.

Rüyaların senin istediğin durumları gösteriyor ve seni mutlu ediyorsa,haz alıyorsan kendine bir dön sor bakalım neden diye.Sana ne anlatmaya çalışıyor.Gerçekte yapmak isteyipte yapamadığın şey ne,seni bunu yapmak için engelleyen şey ne?Gerçekte yapmak isteyipte yapamadığın şeyler bilinç altına işlediği için ve bilinç altın senin bundan haz duyacağını mutlu olacağını bildiği için yapamadığın şeyleri rüyanda yaşatarak seni mutlu etmeye çalışıyor olabilir.Belkide istediğin şeyi yapmaya cesaret ettiğinde bundan ne kadar mutlu olacağını,aslında korkacak bir şey olmadığını sana göstermek istiyor olabilir.

Rüyaların sana ne mesaj veriyor?

Neleri erteliyorsun?

Neden erteliyorsun?

Korktuğun şey aşılmaz bir şey mi?

Rüyanda yaşadığın o güzel durumları gerçekte yaşasaydın hayatında neler değişirdi?

Bunları kendine bir sor bakalım.Gün içinde aklına geldikçe rüyalarıma uyanmayı seçiyorum diye niyet et.Rüyalarımda bana verilmek istenen mesajı en kolay en rahat şekilde alıyorum ve bu mesajları herkesin hayrına olacak şekilde kullanmayı seçiyorum de.Sabah uyandığımızda bazen rüyalarımızı hatırlamayız,çok güzel şeyler gördüğümüzü biliriz,hissederiz.Ama en ufak bir görüntü bile gelmez gözlerimizin önüne.Oysa gün içinde öyle bir olay olur ki,ya bir bakış,ya bir söz,ya gördüğümüz bir insan o bilinç altımızı tetikler,bağlantılır kurulur ve sen sabahtan bu yana hatırlamak için çırpındığın rüyanı tekrar yaşarsın.Kısacası mesajı doğru anda alırsın.Olması gereken olmuştur.Rüyan sana uykuda değil,gerçekte yaşayarak kendini hatırlatmıştır.Bu mesajları geri plana atma.Sor kendine ne mesaj almam gerekiyor diye.Er ya da geç bu mesaj sana gelecektir.

Çok uzun yazdım yine.Rüyalarına uyanmayı seçmiş biri olarak seninde rüyalarına en uygun zamanda uyanman dileklerimle.

Sevgiler.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla