Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2008, 01:54 PM   #4 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Rüyalarımla gerçegi karıştırıyorum

Rüyalarına uyanmak farklı birşeydir,rüyalara uyanmak rüyadan uyanmak değildir.

Rüyalara uyanmak demek,bize verdiği mesajı alabilmek,onu doğru yorumlayabilmek demektir.Rüyalar uykuda sıkılmamamız için görünmez bize.Bir amacı vardır.Reel hayatta sorguladığımız,merak ettiğimiz,ertelediğimiz bir şey vardır ve rüyalar bunları en kolay ve en rahat şekilde öğrenmemiz için gösterir bize kendilerini.

Önceki mesajda da söylediğim gibi,bilinç altın senin mutlu olacağın durumu,gerçekte belki yaşamak istediğin ama yaşayamadığın durumları sana rüyalar aracılığıyla göstererek seni mutlu etmek istiyordur.Ama bu rüyalara sığınmak demek değildir.Rüyalarda yaşamak,aslolan gerçeği geri plana atmak demek değildir.Rüyalarını izle ama gerçeği unutmadan.

Rüyada olduğunu bilmek ve buna göre davranmak normaldir.Ancak ince bir çizgiyi daha söylemek istiyorum sana.

* Rüyada olduğunu bilmek ve istediğin şeyleri yapmak (uçmak istersin uçarsın,şuraya gidiyim dersin gidersin lucid rüyadır bu)

* Ve rüyada olduğunu bilerek,gördüğünün rüya olduğununun farkında olarak kendini akışa bırakmak ve rüyayı rüyada yaşamak.

Rüyalarının gerçek olması zor değil.Ama bu durumlar şu rüyayı gördüm hadi gerçek olsun demekle olmuyor maalesef (keşke olsa :) ) Rüyanda mutlu olduğunu gördüğün anı sadece sen gerçekleştirebilirsin.Nelerden mutlu olabileceğini görerek bunun adımlarını sen atabilirsin.Rüyalar sana hayatı değil seçenekleri sunar.Rüyalar sana yol gösterir ama,o ince çizgiye geldiğinde seçimi sen yapmak zorundasındır.

İçindeki sese güven.İçindeki ses sana huzur ve mutluluk veriyorsa o doğru sestir.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla