18-05-2013, 03:40 PM
|
#13 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Uydurma Masal Alıntı: bird of paradise Nickli Üyeden Alıntı
jilet rıza sonra birden egosunun konuştuğunu anlar, egom artık sen beni kontrol etmiyorsun ben seni kontrol ediyorum diye bağırır, düşmanı olarak gördüğü ibrahim paşa ve arkadaşı, karşısında put kesilir, şaşkınlıktan dillerini yutmuş ve sesizce onu izlerler, ne olacağı konusunda ikisininde bir fikri yoktur, çünkü okuyucularda şaşırmıştır böyle bir sitede nasıl olur da kanlı bir masal başlar ve devam etmesi beklenir. Jilet rıza özür dileyerek egosunu, gururunu hiçe sayarak cebine elini atmıştır ki karşısındakilerde elini beline götürür. Jilet rıza iç cebinden bir adet dikenleri temizlenmiş mis kokulu, pembe bir gül uzatır.
Karşısındakiler şaşmıştır ve rıza artık jilet lakabını bırakıp sadece olana rıza göstererek, rıza olmuştur ve arkasını dönüp gitmiştir. Paşamız ve yanındaki arkadaşı göz göze gelip rızanın arkasından biz neden rıza gösteremedik diye için için düşünceli bir şekilde bakışırlar. | whaaayyyy, süpper. Müthiş bir final olmuş |
| |