Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2013, 07:49 PM   #17 (permalink)
seniha.
Üsteğmen

seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: DEĞİŞTİREN VİDEOLAR

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten herkes inanmıyor ve denemiyor bile. İnan bana ilacı adamın ağzına veriyorsun bazen o şüphelenip geri tükürüyor. Herkes denemiyor yada uğraşmıyor. Ben faydasına inanıyorum. Günlük en az bir kaç konuda EFT yapmaya gayret ediyorum.
Kitap
EFT ile İyileşin, İyileştirin
Bülent Uran, Nilgün Çalık
Gelişim Yolculuğu Yayınları / Kişisel Gelişim Dizisi

EFT yi en iyi öğrenebileceğiniz ve uygulama alanı oldukça fazla olan bir kitaptır. Ben Nilgün hanımdan 6 seans aldım. Sonrasında devam etmek için bu kitaba da sahip oldum. Şimdi başucu kitaplarımdandır. Hatta yatağımın bir kenarında durur. Devamlı alır bir kaç konu çalışır bırakırım. Herkeste aynı etkiyi yapmaz çünkü bu sizin ne kadar derinlere inebildiğinize ve yaralarınızın ne kadar derinlerde olduğunla ilgili birazda. En azından denemeye değer diyorum ben.
Bülent Uran'ın EFT kitabını ben de almıştım. geçen yaz büyük bir heyecanla uygulamıştım. sonuç alamadığımı görünce bıraktım. herkeste etkileri farklı olabiliyor demek ki.birkaç uygulamada az bir değişiklik görsem devam ederdim. fırsatım olunca tekrar uygulamayı da düşünüyorum. bu tür uygulamaların çakraların açıklığı oranında etkili olduğunu düşünüyorum. bilinçaltı telkinleri de öyle. çakralar ne kadar açıksa o kadar etkili oluyor. her şey birbiriyle bağlantılı aslında. enerji akışı tıkanmışsa daha çok çalışmak lazım belki.
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla