Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2013, 09:55 PM   #323 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Işık'ca

Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen de kova burcusun galiba özelliklerini taşıyor musun.
aslen koç burcuyum. Yükselenim kova. Şöyle ki sadece öz burcunuza göre kendinizi değerlendirirseniz, kafanız karışabiliyor. Yükselen sizin öteki yanınız gibi. İki burcun ortak yönü, özgürlüklerine olan düşkünlükleri, mistik konulara olan ilgileri. Koç aceleci, kova ise mantıklı. Yani hemen yapmak istediğimde kova yönüm "bence biraz sakin olmalıyız. Her yönüyle araştırmalı ve akılcı bir karar vermeliyiz diyor. Böylece başımı derde sokmamış oluyorum. Koç meraklı, kova ise bilim adamı böylelikle bitmek tükenmek bilmez bir öğrenme merakım oluyor. Kova insanları dinlemeyi, onlara yardım edebilmeyi çok önemsiyor. Koç ise onlara hadi ne duruyoruz biran önce başlamalıyız diyor. Ama koç biraz koşup ben bundan sıkıldım, başka bir şeye bakacağım derken kova tarafım başladığı işi bitirmeye gayret ediyor. İşte birlikte elele yürüyebilirse birbirleriyle anlaşırlarsa ortaya başka türlü bir insan sentezi çıkıyor. Eğer yükselen ve öz burcunuzu iyi bilir ve iyi tahlil edebilirseniz, neden öyle davrandığınızı bilirsiniz. İçinizde ki karmaşayı çözersiniz. bana göre tabi ki
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla