Konu: Işık'ca
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2013, 10:42 PM   #325 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Işık'ca

Büyük oğlum 2,5 küçüğü 1 yaşlarında. Bir ara kayboldular ikisi birlikte ortadan. Anneler bilirler eğer bir çocuk ortadan kaybolmuşsa ve hiç ses çıkmıyorsa mutlaka bir yaramazlık peşindedir. Bizde şüphelendik ve aramaya başladık onları. Mutfakta bulduk. Halının ortasında oturuyor küçük oğlum, abi ayakta beş kiloluk yağ tenekesi halıya dökülmüş, küçüğüm yağın ortasında oturuyor ve şap şap vuruyor ellerini yağa. Büyük oğlum onun başında dikilmiş yerden avuçlarına aldığı yağı kardeşinin başından aşağıya döküyor. Muhteşem bir manzara. Yazık ki mutfak benim değil ve halıda ben katılamadım onların oyununa. Ben görümceyim, bu olay kardeşimin evinde gerçekleşiyor. Öyle olunca o çok öfkelendi. ben hiç bir şey söyleyemedim. Keşke o mutfak benim olsaydı da onlarla beraber bende oynayabilseydim keyfini çıkarabilseydim olayın.
Şimdi diyebilirsiniz belki " tabi mutfak senin değil, halıda ve yağda böyle konuşman çok normal" Eğer mutfak benim olsaydıda durum değişmezdi. Fakat çocuklar başkasının olsaydı o zaman bu kadar eğlenir miydim. Hmmmm onu biraz düşünmem lazım :)))
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla