Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2008, 05:46 PM   #2 (permalink)
mücevher
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Aura ve Çakra Kullanma Kılavuzu ; Karla McLaren

Kısa zamanda huzursuz insanları iyileştirmekte ustalaştım. Şizofreninin, halisünasyonların, paranoyanın ve hayali seslerin kaynağını bulmak benim için çok kolay; hatta rahatlatıcıydı. Eğitimli bir şifacı olarak kendimi ve şifa verdiğim kişileri yeni öğrendiğim korunma yöntemleri ile deliliğin ortasından güvenli bir yere ulaştırabiliyordum.

Kendi üzerimde çalıştığımda ve başkalarını dehşet verici korkularından kurtardığımda çok önemli bir şey öğrendim. Gördüm ki, bir zamanlar ürkütücü, deli, kötü ve şeytani diye adlandırdıklarım aslında herkesten çok daha zavallıydılar. Tıpkı benim gibi derin bir kuyu dolusu kederleri ve korkusuz görüntülerinin altında hayal bile edilemeyecek kadar büyük bir kaybolmuşluk duyguları vardı. Beni korkutmak ve kontrol etmek için yaptıklarına tepki vermeyi bırakınca pek çok ortak noktamız olduğunu keşfettim. Korkunç şeyleri, eve gidip güven içinde olmak isteyen kaybolmuş korkmuş çocuklar olarak görebiliyordum. Sınırları içinde hapis olmuş kişileri anladıkça kötülük benim için basit bir kavram haline dönüştü.

Bir süre şeytan çıkarıcılık da yaptım. Yardım ettiğim her acı çeken ruhta kendi korkularımdan biraz daha sıyrıldım.Bugün o tür karnaval tipi psişik iyileştirme ile ilgilenmiyorum ama o zamanlarda bunun bana çok yardımı olduğu kesin. Bugünlerde tüm şifa enerjimi kendime yardım için kullanıyorum ve başkalarına kendileri ile iletişim kurmalarını öğretmeye çalışıyorum.

Artık her birimizin iyi ya da kötü olmayı seçtiğini biliyorum ; karanlık güçleri tanımak ve onlardan uzak durmak benim elimde. Herkesin yapabileceği ve seçebileceği gibi. Kendime ve iyileşmeme özen gösterirsem Tanrı 'ya daha yakınlaşacağımı ; korku yaratan varlıklardan uzaklaşacağımı öğrendim. İç dünyama döndüğüm zaman Tanrı'nın ve güvenliğin her zaman orada beni beklemekte olduğunu gördüm.

Şu anda kullanmakta olduğum korunma sistemlerini insanlardan ve ruhlardan korktuğum için değil, onlara yardımcı olmak için kullanıyorum. Başkalarından kendimi uzaklaştırmak istediğimde onları tiksindirici olarak düşünmüyorum. Bir zamanlar benim de olduğum gibi yollarını ya da inançlarını kaybetmiş olduklarını düşünüyorum. Devasa, karmaşık ve inanılmaz bariyerler diktiğimdeyse hiçbirimizi korumuş olmuyorum. Sadece yolculuğumuzu engelliyorum; dikkati engellerime çekiyorum ve iyileşmemizi geciktiriyorum. İnsanlarla arama mesafe koymak için bunun yerine artık kendi bedenimde kendi auramın arkasında durmayı öğrendim.

Bir müdahale hissettiğimde (ki o zaman sağlıklı auram renk ve şekil değiştirerek beni hemen haberdar ediyor) ya da olaylar ve insanlar tahammülümün sınırlarını zorlamaya başladığında bir zamanlar olduğu gibi ne korkuyorum ne de deliye dönüyorum. Bir koruma sembolü kullanıyorum ve kötülüğü benden uzaklaştıracak güçlü küçük bir şifa uyguluyorum. Bunun içinde ne korku var, ne de aşağılama. Yaşam gönderiyorum, sevgi dolu hediyeler, çiçekler yolluyorum.

Çiçekler her zaman sevginin, saygının, karşılamanın ve kabullenmenin sembolü olmuştur. Diğer hediyelerin de anlamları olmasına karşın, hiçbiri yaşayan sağlıklı çiçeklerin taşıdığı ve ilettiği önem ve ilgiyi yansıtmaz. Çiçekler bir doğumu kutlar ya da bir ölüme yas tutar. Tebrik ederler, avuturlar ya da şefkat, hayranlık ve dostluk göstermek için kullanılırlar. Hatta bir ilişkinin bittiğini bile anlatabilirler. Çiçeklerin ve yeşilliklerin kabul edilmiş evrensel simgesel değerleri onları kişisel koruma ve başkalarıyla iletişim için en doğru semboller kılar.

Günlük hayatta bu tür yaşayan hediyeler genellikle düşüncenin ve bağlılığın sembolü olarak kabul edilir. Aynı şey enerjik ya da spiritüel dünya için de geçerlidir. Çünkü çiçekler ketumdur; saldırgan değildir. Bu yüzden kullanımları kişinin korku duymamasına ve korku dolu hatıraları çekmemesine neden olur. Tam tersine çiçeklerle korunma başkalarının korkusunu da yatıştırır .

Canlı, renkli bitkilerle yaratacağınız korunma sistemi çok basittir; öyle basittir ki işlediğine inanmak zordur. Başlangıçta müthiş duvarlarımı, aynalarımı ve beyaz ışıklarımı küçük çiçekler, yeşillikler ve ağaçlarla değiştirmek bana çok zor geldi. Ancak kısa sürede, bir zamanlar kullandığım kocaman engeller yerine basit ama etkin bahçe aletlerimi kullanmayı tercih ettiğimi gördüm, Benim yaşayan, büyüyen korunma sembollerim korkudan uzaklaşmanın anahtarıydı.

Yaratacağınız ilk canlı korunma sembolü "nöbetçi" olacak. Görevi sizin önünüzde durmak, tanıştığınız her kişiyle selamlaşmak ve size gelen enerjiyi topraklamaktır. Her zaman sizinle olacak ve auranızın dış tarafını koruyacaktır. Ancak ilk olarak biraz alıştırma yapalım ve kreasyonunuzun ilk parçasını tanıyalım; hayali bir gül.
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla