Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı
işte ben keşke öyle söylemeseydim, böyle davranmasaydım dememek için konuşmamayı, çok fazla hareket etmemeyi tercih ediyorum. hiç farkettiniz mi bilmiyorum ama forumda da çok şey paylaşmıyorum bu nedenle. çekingen biri olduğumu az çok forumda yazdıklarımdan anlıyorsunuzdur. zaten düşüncelerimi (özellikle) yazıya dökemeyen biriyim. bi de çekingenlik ilave olunca tam oluyor. senin ki bir nebze daha iyi. benim durumum çok daha vahim ışıkçım. |
Ben burada yazarken hep insanlara faydalı olmak amacıyla yazıyorum. O yüzden çok irdelemiyorum. Hatalarım elbette olacak ama benim amacım hatalarımın önüne geçiyor. Ben bir insana Işık olmak, bir kişiye kanat olmak amacıyla yazıyorum. Her zaman bu böyledir. Her zaman bakış açısını değiştirdiğinizde algınız değişir. Anlam değişir. ve her şey yoluna girer. Sende böyle yap, anlam üzerinde oyna, içinde o olaya verdiğin anlamı değiştir. Bakış açını sorun kalmaz o zaman. Ah arkadaşlarım bilseniz mesnevi ne muazzam bir terapisttir size ve ne muazzam öğretmendir. Sorunlarınızın ve sorularınızın onlarcasının cevabı orada yazılı. Sizi Hz Mevlanaya ve mesneviye uğurluyorum.
Anladınız siz onu