Ynt: Huzur Arıyordum!! Venüs Selamlar....
Öncelikle kendini bulma yolculuğuna başlamanın bizleri derinden etkilediğini belirtmek isterim....
Hani yazında demişsin ya huzur arıyordum diye...
Huzur aslında tam olarak baktığımız yerde. Evet yanılmadın tam burda huzur, yada her nereye bakıyorsan orda. Önemli olan huzurlu bakabilmekte dimi ama...
İşte bu site sen ben ve daha bir çok kişiye bu konuda yardımcı oldu inan bana....
inşaallah hep birlikte daha daha daha iyi günlere gideceğiz. Olaylara olumsuz değilde olumlu yönlerinden bakabilmeyi öğrenebileceğiz inşaallah. Ve karar alırken korkmadan alacağız. Çünkü bileceğiz ki sonuç ne olursa olsun bizim öğrenmemiz gereken bişeyler vardır mutlaka....
Ben öyle inanıyorum ki olaylar bazılarının evrenin sınırsız gücü dediği ( ALLAH c.c.) tarafından bizlere bazı şeyler öğretebilmek için gönderilmekte. Ve biz o olaydan ders almamaya ne kadar inat edersek belki olay kapanmakta lakin bu kezde görünüşte farklı ama içeriği aynı başka bi olay başımıza gelmekte. Bu böyle devam eder ta ki bize öğretilmek isteneni öğrenene kadar.
O bakımdan hayatta yaşadığın her olaydan dersler almaya çalış ve bir sonraki adımını bir önceki dersine göre atmayı dene. UNUTMA KULLAR BİRBİRİNE SEBETİR. Ve şunu da biliyosundur. İmtahan hiç bir zaman işlenmeyen konulardan olmaz dimi.
Bir sonrakini yaşarken bir öncekine bak her zaman. Ama devamlı aynı noktadada takılı kalma bu seni gelecekten ve şimdiden yoksun kılar. Şimdi git ve mutfaktan bulaşık süngerini al. Bi sünger çek geçmişteki olaylara. Aklında kalan olaylar değil aldığın dersler olsun.
Şimdiyi yaşa. Şu an için yatırım yap.
Zaten şu ana yapılan yatırım bi anlamda geleceğe yapılan yatırım anlamına gelmiyormu.
Bak bunu bilen çok kişi gibi bende biliyorum ki tek bi kural var hayatta.
İSTE VE YAŞA...
güzellikleri iste her zaman. aklın sadece güzellikleri istemekle meşkul olsun. başka bişeyle değil....
Ben kendim satış pazarlama işi ile uğraşan biriyim ve satıştada tek bir kural vardır benim için...
GİT SAT VE GEL..
ama çokları başaramaz bunu sebebi ise sadece satışa yoğunlaşmaları ve görünenin azıcık bi kısmına odaklanabilmeleridir.
Ben ise Önce istiyorum sonra gidiyorum ve satıp geliyorum...
ne oluyor istediğimi yaşıyorum.....
Sende iste ama sadece güzellikleri...
Yolculuğun boyunca yanında olduğumuzu unutma...
SEVGİ`yle kal...
Mutlu kal..
bende onlarla kalayım tabiii dimi ama... :) |