Alıntı:
acar41 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, özellikle Atakan bey, diğer uzmanlar ve bilgili herkes görüşünü paylaşırsa sevinirim.
sorum şu, alt beynimizde yada bilinçaltımızda oluşmuş bütün olumsuz kodlarımızı yeni olumlu kodlamalarla değiştirebilmek için bi dünya para, zaman ve emek harcamak zorunda kalabiliyoruz, uzman kişilerden yardım ve destek alıyoruz. Haftalarca, aylarca hatta ömür boyu bu konuda son derece hassas ve detaylara takıntılı bir sürü çabalarımız oluyor; (örn. telkinler nasıl dinlenmeli, telkinlerde sözler duyulmalımı, kısık seslemi yüksek seslemi, sabah mı yatarkenmi vs vs) Gelgelelim bilinçaltımızda olumsuz bir kodlama oluşması için hiçbir çaba sarfetmeden belki tamamen masumane fakat dikkatsizce kurulmuş bir cümle bile bir çuval inciri mahvetmeye yetebiliyor ve alt beyine adeta altın harflerle kazınıyor. (örn. bizde şasmı var? bana çıkmaz, garibanın tavuğu vs vs örnekleri çoğaltmak mümkün.) Ondan sonra uğraş dur silecem diye
evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. |
sizn bu sözleriniz ancak bizler gibi şanssız olduğunu düşünen insanlar için geçerli. Yoksa hayatta başarılı insanlara bakın. Onlar şansa inanmazlar onlar emek derler, çalışmak, azim derler. Oysa bilinçaltında değişimine uğraştığımız konu zaten tamda budur. Şans faktörünü en aza indirgeyip gerçekten olmamız gereken şekilde bir davranış belirlemek. Yoksa biz garibanım, zavallıyım, bende şans ne gezer dedikçe hayat bize sağlı sollu tokatlarına devam eder. İşte bizim burada yaptığımızsa bu yumruklardan kaçmayı yerinde iki tanede biz çakmayı öğrenmeye çalışmak. Koşmadan yorulmamak, savaşmadan pes etmemek. Bilmem anlatabildim mi ne demek istediğimi.