Alıntı:
KADRU Nickli Üyeden Alıntı
sevgi ile anlayis ile ozguvenle yetistirilen kisilerde bir cumleyle ufat tefek sorunlarla ozguven alt beyin tepetaklak olmaz,elestirinin anlayisin az azarin bol ortamda yetisenlerrin bu tip cd lere arayislara ihtiyaci olur ya aileden ya aileden yakin cevreden saglam bir kale insa edilir cocuklukda yada sonradan bu sekilde aral insan ,bizim toplumumuz elestiri tenkit korku uzerine kurulu oldugu icin debresif mutsuz luk hakim birde inancin zayifligi eklendimi mis gibi. |
bomba bir yorum. Ayyyynen katılıyorum. Bizim toplumumuzda malesef anne baba sanki çocuğun sahibiymiş gibi davranıyor. Ölene dek benim malımsın şeklinde. Evleneceğinde bana sor beğenmedim bunu boşa, ben istiyorum çocuk yap, annemin adını babamın adını koy. Neee yapmıyor musun? Hakkım haram olsun, sütüm haram olsun, gün yüzü görme, belanı bul. Hadi bakalım sağlıklı ol da göreyim. Size anneciğimin bana ettiği bedduaları söylesem dudağınız uçuklar. Sırf bir konuda ki kararımı tasvip etmiyor diye. Herkesin imtihanı farklı işte