Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2013, 10:13 PM   #50 (permalink)
hakan_10

Tesekkür: 6
3 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakan_10 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SENİHA'NIN DEĞİŞİM YOLCULUĞU

Merhaba arkadaşlar
Bu siteyi birkaç aydır takip ediyorum
Diğer yöntemlere alternatif çözümler üretmesi bakımından ritmotrans yöntemi ilgimi çekiyor
Elbette ki bu yöntem sihirli bir değnek değil ek olarak olumsuz düşünce sistemi ve davranış kalıplarımızı nasıl değiştirebilirizin cevabını aramamız gerekiyor.
Seniha arkadaşımız sorununun çözümü için değişik yollar denemiş ve deniyor
Aynı sorundan muzdarip biri olmam ve aynı meslek grubunda yer alıyor olmamız beni üye olup yorum yazmaya itti.
Bu sorunu şu zamana kadar ne bir kimseye açtım ne bunun için profesyonel destek aldım.
sen yapamassın beceremessincilerin bak abi abla teyze kızıyor , oğlumuz ne kadar uslu hiç konuşmuyor,kahraman o kahraman gibi sözleri bir yandan seni sus pus oturup hareketsiz bırakırken diğer yandan bunun toplum tarafından takdir edilmesi iyi bir pekiştirici özelliği içerisinde barındırıyor.
Sosyal fobi,anksiyete içsel dünyamı daha iyi tanımaya zorlayan kendimi bildim bileli sıklıkla benimle beraber olan iki kavram
Daha önceleri bu konuda kendimi çok suçlardım. Kim bilir bu suçluluk psikolojisinin altında yatan hangi neden beni böyle düşünmeye sevketti.
Ama bu durumun müsebbibi ben değilim belki tek suçum kurtulmak için çok fazla bi çaba içerisine girmemiş olmamdır.
Telkinleri 2 gün gece uyurken dinledim neredeyse her saatte bir beni uyandırıp uyandırıp uyutmuştu.
Etkisi gerçekten hissediliyor. Fakat ben dinleme işini şimdilik erteledim
Seniha ve diğer arkadaşlarım böyle bir paylaşımda bulunduğunuz teşekkür ederim.
Hissettiklerimizi,değişimlerimizi,yaşantılarımızı burada paylaşmaya devam edelim.
Ben artık buralardayım :)))
hakan_10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla