Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2013, 08:47 AM   #6 (permalink)
papatya_27
Üsteğmen

Tesekkür: 109
169 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatya_27 will become famous soon enough
Standart Cevap: FİKİRLERRİNİZE ÇOK İHTİYACIMM VAR:(:(

Alıntı:
KADRU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
papatya bu yetistirilme den harama cinsel yaklasim cok kotu cok yanlis lakin helalinle yaratanin buyruguda serbest peygamberin hadisleri yasamida bu yonde,tutucu ailerde cinsellik asiri kotu pis gunah olarak vicdanlara yuklendimi yetiskinlikde olabilir boyle seyler care gene birbirinizde konusun daha cok konusun anlayisla sozun sorununuzu.

bendeki problemin de küçüklükten geldiğini biliyorum.. çünkü bu konularda çok örtük büyüdüm bu kendi yapımdan kaynaklıydı sanırım..ailemde boyle bir baskı yoktu ama dini inancım bu yönde fazlasıyla etkilemiş beni bunu farkediyorum...şuan herşeyin farkındayım değişmek için çok çabalıyorum ama bi yerde bi sıkıntı oluyor..eşimin üzüldüğünü çok hissediyorum ve bu beni daha da kahrediyor..bazen aramızdaki büyük sevginin bundan dolayı bitmesinden korkuyorum..bu konular hakkında da konuşuyoruz aslında eşimle ama eşim artık yargılayıcı konuşmaya başladı bu durum beni daha da üzüyor
papatya_27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla