Alıntı:
mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili arkadaşım papatya, benim ailem bana cinselliği çok kötü pis ve erkeklerin düşman olduklarını benimsetti. şuan evliyim 5 aylık evliyim fakat hala sağlıklı bir cinsel yaşamım yok. bu yaşıma kadar hiçbir erkeği arzulamadım, çekiic bile gelmedi bakışım farklıydı onlar bana göre zarar veren yaratıklardı. yani arkadaşım bu olay kadarimiz olmasın ben düğümü yavaş yavaş çözüyorum inşallah Işık arkadaşımızın da dediği gibi bakış açımızı kendimizi eğiterek "tantra cinselliği" ve bunun gibi cinselliğe erkeğe bakış açımızı değiştirerek sağlıklı bir birey olmamıza niyet ediyorum. ben bu sorunumu da Allahta hediye olarak görüyorum.böylelikle kendimi bu konuda da geliştirebilmemi ve bu hayat enerjisini araştırıp anlamının büyüklüğünü anlamamı ve belki de benim bu gibi sorunlara sahip insanlara belki de ışık olmamı yazmıştır alnıma.. |
çok güzel ifade etmişsin kendini,bende dualarımla sana destek veriyorum. Allah nasip etsin.Hayra vesile kılsın. Bugün aldatmaların kökeninde bu var. Evinin içinde beslenemeyen eşler başka yerlerde bunu bulmaya çalışıyor. Tecavüzler, tacizler, küfürler bütün bunların kökeninde her şeyin ulu orta yaşanması var. Ne sokağa düşmeli nede pazara. İnsanlar bu konuda eğitilmeli. ben evli ve cinsel hayatının problemsiz olduğunu düşünen arkadaşlarımın bile doğru yerlerden bunu araştırmalarını ve hayatlarına farklı bir kapı aralamalarını ve bu enerjiyi hayatlarına katmalarını diliyorum. Bir çok hastalığın kökeninde bu var. sağlıksız bir cinsel yaşam.