sevgili günlük :)
1 haftaya yakındır içsel çatışma telkini dinlerken bugün ani bir kararla mutlu ilişkiler telkinini de dinlemeye başladım. ikisini beraber dinleyeceğim :)
günde 2 şer kere dinliyorum bu frekansları.
son günlerde sporu aksatmıştım son 2 gündür yine fazlalaştırdım ve arayı kapattığımı sanıyorum.
bugün dışarıya spora çıkarken dar kesimli bir eşofman kapriyle çıktım. haftaya ilk defa tayt alıp giymeyi deneyeceğim. cesaret geldi.
ama kim kardashian büyüklüğünde kalçalarım olduğu için daha uzun tişörtler bulmalıyım. zaten büyük beden giymemin sebebi bu malesef. göbek biryere kadar sığıyor da kalçaalr hiçbiryere sığmıyor :(
bir de cesaret edip en gösterişli olan güneşgözlüğümü taktım (hani şu sosyete tipi olan büyük gözlüklerden)
ve tur attığım parkurda teyzelerden birisinin bende gözü kaldı. karşı istikamette karşılaşıp geçtiğim teyzeyi bir süre sonra arkamdan gelip bizi geçerken görüyordum ve şaşmıştım bu kadın daha demin karşıdan gelmiyormuydu diye. 3 tur attık 3 ünde de aynı şeyi yaşadık. bir insan 3 turda aynı kişiyi 2 farklı istikametten toplam 6 kere görür mü yahu...
bence bu tesadüf değildi..kadın bizi daha fazla görmek ve duymak için yaptı..babamın da bu durumu neye yorduğunu zaten anlamışsınızdır. çok komikti hahahaha